28 / 04 / 2024

Vadistanbul Park iletişim!

Vadistanbul Park iletişim!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat

Proje: Vadistanbul Park

Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.400 adet daire, ofis ve mağazalardan oluşan projenin Aralık ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.



Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Projesi 3 etaptan meydana geliyor. Toplam arsa alanı 424 bin metrekare olarak belirlenen projenin son etabı Vadistanbul Park'ta satışlar Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlayacak. 


Vadistanbul Park iletişim için  444 53 35 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Projede 120 bin metrekare ofis alanı ve 23 bin 500 metrekare mağaza alanı bulunuyor. 


Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin yer alacağı Vadistanbul Park'ta fiyat listesi ve ödeme seçenekleri henüz netleşmedi. İstanbul Maslak Ayazağa'da hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanları sunuluyor. 


3. Etabı Vadistanbul Bahçe adıyla duyurulan Vadistanbul projesinin etap ismi  Vadistanbul Park  olarak değiştirilmişti. İlk etabı Vadistanbul Teras'ta teslimler 2014 yılında yapıldı. 


Vadistanbul Bulvar Etabı ise alışveriş merkezi, cafe, restoranlar, ofisler ve 5 yıldızlı uluslararası otelden oluşuyor ve teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Vadistanbul Park iletişim

Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön