19 / 05 / 2024

Century21 Sinerji

Century21 Sinerji

Century21’in Kağıthane’deki ilk ofisi Sinerji Gayrimenkul, yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. Törene, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ile Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Sinerji Yakıt İstasyonları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Yakıt İstasyonları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Erdi Uçar ve Umut Hasan Selvi ortaklığında kuruldu.

Sinerji Peyzaj İnşaat Hırdavat Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Peyzaj İnşaat Hırdavat Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Akman tarafından kuruldu.

Sinerji Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Tilki tarafından kuruldu.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıktı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.'nin sermayesinin 50 bin  TL'den 2 milyon TL'ye artırım işlemleri bugün tescil edilmek suretiyle tamamlandı...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıkıyor!

Yeni Gimat GYO'nun bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesinin 50 bin TL'den 2 milyon TL'ye artırımına iştirak edilmesine karar verildi...

Yeni Gimat GYO'dan Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi şirketi geliyor!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı otel ve gayrimenkul işletmeciliği yapmak amacıyla Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. unvanlı şirket kuruyor...

Akiş GYO, Sinerji Avrupa Mali Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, bir yıl süre ile Sinerji Avrupa Mali Danışmanlık Limited Şirketi'nden danışmanlık hizmeti alınmasına ve sözleşme imzalanmasına karar verdi...

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Atif Topal imzasıyla kuruldu.

Sinerji Dekorasyon Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Dekorasyon Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nihat Yurtlu imzasıyla kuruldu.

Sinerji Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Bilal Kırk gül imzasıyla kuruldu.

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Erkan Güneş tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Devekaldırımı Caddesi'nde kuruldu.

Century21 Sinerji Haberi

Century21 Sinerji

Törene, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ile Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


Sinerji Ofisi Broker’i Fazıl Ulaşan “ Yaklaşık 5 yıllık Kağıthane gayrimenkul piyasası bünyesinde konut, ofis ve işyeri satış ve kiralama konusundaki bilgi birikimimizle, yeni markamız Century21 çatısı altında da Kağıthane’lilere  güvenilir ve profesyonel hizmet vermeye devam edeceğiz. ” dedi.


Bilindiği üzere Century21, 1971 yılında kurulmuş ve 2001 yılından beri ülkemizde hizmet veren bir Amerikan gayrimenkul...