02 / 05 / 2024

CEO Ajanda 2016

CEO Ajanda 2016

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun: "2014'te 4,5 milyar dolar gayrimenkul satışı oldu. 2015 yılında da 5 milyar doların üzerinde gayrimenkul satışı öngörülüyor"

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Sefa Sarısoy: 2016'da iki Monaco büyüklüğünde proje yaptık!

Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık." dedi

İsmail Bulut, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin CEO'su oldu!

Türkiye’de 51’i entegre, 17’si öğütme tesisi olmak üzere, toplam 68 kuruluşu temsil eden Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin Oğuz Tezmen’in kendi isteği ile ayrılması ile boşalan CEO koltuğuna 25.7.2016 tarihi itibarı ile İsmail Bulut oturdu.

Ahmet Dördüncü: Gayrimenkulde 2016'dan sonra gaza basacağız!

Akkök Holding CEO’su Ahmet Dördüncü: "2016 bittiğinde çok ciddi projelere karar vermiş, gaza basmış bir grup olacağız. Çünkü tartışmalar ne olursa olsun gayrimenkul sektöründe Türkiye’de daha alınacak çok yol var." dedi.

2016 Cidde Ekonomi Forum Toplantısı gerçekleştirildi!

15. Cidde Ekonomi Forumu 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde Cidde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlendi. Platformda Housing ve Real Estate forumunda Türkiye’yi, API Investment CEO’su Alper Apaydın temsil etti.

STFA Grubu CEO'su Yetik Kadri Mert oldu!

STFA Grubu CEO’luk görevine Yetik Kadri Mert getirildi. STFA Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre Yetik Kadri Mert, yeni görevine 1 Nisan 2016 itibariyle başlayacak.

Emrullah Eruslu: 2016'da yalıtım sektörü büyük atak yapacak!

2016 yılının yalıtım sektörü için büyük bir atılım yılı olacağını ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Yakın dönemde açıklanan 64’üncü Hükümet Eylem Planı’ndaki düzenlemeler gerçekleşirse yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

64.Hükümet 2016 Eylem Planı, yalıtım sektörüne atılım yaptırır!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçtiğimiz günlerde açıklanan 64’üncü Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı’nı değerlendirdi. Eruslu, “Bu düzenlemelerin hayata geçmesi halinde yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

2016'da elektrik fiyatlarında artış bekleniyor!

Limak Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Birol Ergüven, 2016 yılında maliyetler dolayısıyla elektrik fiyatlarının artmasını beklediklerini bildirdi.

Galataport’ta inşaat 2016’da başlayacak!

Doğuş Holding’in CEO’su Hüsnü Akhan, bu yıl bitmeden marina alanında yurt dışında çok önemli bir alım yapacaklarını, Galataport’ta ise inşaata 2016 yılında başlayacaklarını söyledi.

Doğuş Grubu 2016'da 5 otel yatırımı daha yapacak!

Türkiye’nin önde gelen gruplarının CEO’ları oldukça çalkantılı geçen 2015’in ardından acil reform çağrısı yaptı. Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan faaliyet gösterdikleri turizm alanında 2016’da 5 oteli daha hizmete alacaklarını bildirdi.

Galataport’ta inşaat 2016’da başlayacak!

Doğuş Holding’in CEO’su Hüsnü Akhan, bu yıl bitmeden marina alanında yurt dışında çok önemli bir alım yapacaklarını, Galataport’ta ise inşaata 2016 yılında başlayacaklarını söyledi.

Dev şirketler 2016'da yatırım atağına geçecek!

Seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla holdingler erteledikleri yatırımları 2016’da devreye almaya hazırlanıyor. Dev şirketlerin CEO’ları, yurtiçi ve yurtdışında yapacakları satın alma ve yeni yatırımlar için düğmeye bastıklarını açıkladı.

CEO Ajanda 2016 Haberi

CEO Ajanda 2016

Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda düzenlenen CEO Ajanda 2016'da konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün son 20 yılda devlet müteahhitleri ve mahalle müteahhitlerinin faaliyet alanı olduğunu, gelinen noktada profesyonel bir kimliğe kavuştuğunu anlattı.


Sektörün 2004 yılından itibaren hızla büyüdüğünü aktaran Torun, Türkiye'nin 2023 hedeflerinin doğrudan ya da dolaylı olarak gayrimenkulle ilgili olduğunu söyledi. Sektörün istihdam artırıcı yönüne dikkati çeken Torun, şunları kaydetti:


"TÜİK rakamlarında gayrimenkul sektörü deyince aracılık hizmeti veren emlak, komisyon hizmetleri verenler tarif ediliyor. Gayrimenkul sektörü inşaat sektörü olarak TÜİK rakamlarında yer alıyor. Halbuki gayrimenkul sektörü aslında geliştiren, üreten, istihdam yaratan, vergi veren bir sektör. Yani bir rant sektörü olarak algılanıyor maalesef. Halbuki sektörün bugünkü gelişmesine baktığımız zaman o kadar büyük bir alan ki Türkiye'nin...