28 / 04 / 2024

ceo Serdar Kaya

ceo Serdar Kaya

Hollanda ortaklı oturma grubu üreticisi Danca Türkiye, mobilya sektöründe Serdar Kaya ile el sıkıştı. Koleksiyon Mobilya, Tuna Ev, Doğtaş, Kale Mobilya ve AHK Interiors'te üst düzey yönetici olarak yer alan Kaya, Danca Türkiye'nin CEO'su oldu.

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  Faruk Kaya, Mehmet Ali Maraşlı ve Serdar Kaya kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Vaadi Yatırım İnşaat Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaadi Yatırım İnşaat Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Anvi Serdar Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eventuum Yatırım İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eventuum Yatırım İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün A.SAADAK Alkuwarı, Avi Serdar Kaya ve İbrahim Farıd Alkharraz ortaklığında 3 milyon TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

4Gen Grup İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4Gen Grup İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Tahir Aktüre, Sedat Okutan, Murat İleri, Serdar Kaya ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Reyhan Sokak'ta kuruldu.

Serdar Kaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Serdar Kaya İnşaat Anonim Şirketi, Serdar Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Ekim'de Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

TTNet CEO'su değişti! Kurumda başka değişiklikler de var...

Türk Telekom Grubu, KAP'a yaptığı açıklamayla 2012 yılı Kasım ayından bu yana TTNET’in CEO’su olan Abdullah Orkun Kaya’nın görevinden ayrıldığını, yerine ise şirketin finanstan sorumlu yöneticisi (CFO) Kaan Aktan’ın getirildiğini duyurdu.

Serdar Kaya kimdir?

Oturma grubu üreticisi Danca Türkiye'nin CEO'su olan Serdar Kaya kimdir? Serdar Kaya bugüne kadar hangi işlere imza attı? Serdar Kaya, hangi görevlerde bulundu? İşte Serdar Kaya'nın biyografisi...

Serdar Kaya Danca Türkiye'nin CEO'su oldu!

Hollanda ortaklı oturma grubu üreticisi Danca Türkiye, mobilya sektöründe Serdar Kaya ile el sıkıştı. Koleksiyon Mobilya, Tuna Ev, Doğtaş, Kale Mobilya ve AHK Interiors'te üst düzey yönetici olarak yer alan Kaya, Danca Türkiye'nin CEO'su oldu.

Tayfun Döşkaya: Via Port’la ilgilenen yatırımcılar var!

Via Port ile ilgilenen Körfez Bölgesi’nden yatırımcılar olduğunu söyleyen Via Properties CEO’su Tayfun Döşkaya, “Alışverişin yoğun olduğu Körfez Bölgesi pazarında Via Port’un konseptini birebir taşımak isteyenler yatırımcılar var" dedi.

Tayfun Döşkaya: VIADMC markasını dünyaya tanıtacağız!

Via Properties CEO'su Tayfun Döşkaya, 5 yıl içerisinde 5 milyar TL'lik yatırım yapmayı hedeflediklerini, VIADMC markasını dünyaya tanıtmayı planladıklarını belirtti...

VIADMC CEO’su Tayfun Döşkaya: Vialand 600 dönüme inşa edilecek!

Önümüzdeki dönemde Via/Port’un ‘Luxury Outlet’ olma yolunda ilerlemeyi planladığını söyleyen VIADMC CEO’su Tayfun Döşkaya, “Alışveriş merkezimiz için lüks markalarla görüşme aşamasındayız” dedi

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soyak Evostar'ı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, görücüye çıkan Soyak Evostar'ın basın lansmanında kameraların karşısına geçti. Soyak Evostar lansmanını www.havadanemlakvideo.com ekibi izledi ve kaydetti...

ceo Serdar Kaya Haberi

ceo Serdar Kaya

2001 yılından bu yana Avrupa ülkelerinin yanı sıra ABD ve Ortadoğu’ya da toplam üretiminin yüzde 90’ını ihraç eden Hollanda ortaklı oturma grubu üreticisi Danca Türkiye, mobilya sektöründe 38 yıllık deneyime sahip Serdar Kaya ile el sıkıştı. Koleksiyon Mobilya, Tuna Ev, Doğtaş, Kale Mobilya ve AHK interiors gibi sektörün en büyük şirketlerinde üst düzey yönetici olarak yer alan Kaya, Danca Türkiye'nin CEO'su oldu. 


1997 yılında Hollanda’da kurulan ve kurulduktan dört yıl sonra üretim merkezini Bursa'ya taşıyan Danca, ilk mağazasını geçen yıl Danca Ev/Home adıyla Manavgat'ta faaliyete geçirdi. Modüler ve giydirilebilir oturma gruplarında yoğunlaşan ve uluslararası çapta ünlü tasarımcılarla çalışan Danca, tanınmış markalara da üretim yapıyor. Bursa'da ürettiği oturma gruplarını Hollanda, Almanya, Avusturya, Belçika, İsviçre gibi dünyanın dört bir yanındaki ülkelere ihraç...