05 / 05 / 2024

Ceren Cihaner metal yapı

Ceren Cihaner metal yapı

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’ndaki görevinden Ekim sonu itibariyle ayrıldı.

Ceren Cihaner, Metal Yapı'dan ayrıldı!

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’ndaki görevinden Ekim sonu itibariyle ayrıldı.

Kamet İnşaat Elektrik Metal Orman Ürüneleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamet İnşaat Elektrik Metal Orman Ürüneleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Cihaner tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

İstanbul’da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’nın yeni direktörü Ceren Cihaner oldu.

Ceren Cihaner Nuhoğlu İnşaat Satış Müdürü oldu!

Ceren Cihaner Nuhoğlu İnşaat Satış Müdürü oldu. Ceren Cihaner ABD, UAE ve Türkiye'de sürdürdüğü gayrimenkul satış ve pazarlama kariyerini Nuhoğlu İnşaat ile yaptığı güç birliği ile devam ettirecek.

Politeknik Metal Garanti Yatırım ile anlaştı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ile anlaştı.

Ceren Kumbasar: Yeşil binaları projelendirmemiz insanlık görevi!

Ceren Kumbasar Vatan Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde yeşil binalara yer verdi. Kumbasar, " Yeşil binalar için daha yolun başındayız. Ancak bazı projelerde çatıdan başlayarak da olsa yeşile yer verilmesi sevindirici"...

Artabel İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artabel İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Ertaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent İş Merkezi'nde kuruldu.

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Şen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da kuruldu.

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burhan Başalma tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Ümraniye, Atakent'te kuruldu.

Metal Gayrimenkul 30 Mayıs genel kurulunu tescilledi!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 0 Mayıs 2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul İkinci Toplantısı kararlarını tescilledi.

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Davcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kartal, Soğanlık, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dönmez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Haziran'da Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ceren Cihaner metal yapı Haberi

Ceren Cihaner metal yapı

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’ndaki görevinden Ekim sonu itibariyle ayrıldı.


Global gayrimenkul trendleri ve sektörel konjonktürü yakından takip eden Ceren Cihaner, satış pazarlama konusundaki bilgi birikimine ek olarak müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine çok önem veriyor.


Ceren Cihaner...