28 / 04 / 2024

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burhan Başalma tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Ümraniye, Atakent'te kuruldu.



5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burhan Başalma tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. 


5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü yapı malzemeleri toptan satışı  yapa bilir  2-Şirket her türlü yapı dekorasyon işleri yapa bilir 3-Şirket her türlü yapı malzemeleri ithalat ihracatını yapa bilir. 4-Şirket her türlü yapı üzerine plan proje yapa bilir 5-Şirket yapı ile ilgili ısı yalıtım işleri yapa bilir. 6-Şirket her türlü inşaat malzemeleri toptan satışı yapa bilir 7-Şirket her hürlü inşaat malzemeleri ithalat ihracatını yapa bilir 8-Şirket her türlü konut ve site inşaat ları yapa bilir ve proje ürete bilir 9-Şirket her türlü inşaat ihalelerine girebilir ve bayilikler verre bilir 10-Şirket her türlü okul.belediye.kaymakamlık vb yerlerin inşaat ihalesine girebilir ve yapa bilir. 11-Şirket her türlü metal toptan alım satımını yapa bilir 12-Şirket her hürlü metal atölyeleri aça bilir 13-Şirket her türkü metal sarı,bakır,galvanız vb ürünlerin imalatını yapa bilir ve atölyeler kura bilir 14-Şirket her türlü metal demir vb.ürünlerin toptan satışını yapa bilir 15-Şirket her türlü kimyevi maddelerin toptan satışını yapa bilir 16-Şirket her türlü kimyevi ürünlerin ithalat ihracatını yapa bilir 17-Şirket her türlü kimyevi boya,tine vb ürünlerin toptan satışını yapa bilir 18-Şirket her türlü otomotiv parçaları alım satımı yapa bilir 18-Şirket her türlü otomotiv kiralama işi yapa bilir 19-Şirket her türlü otomotiv tamir atölyeleri kura bilir 20-Şirket her hürlü otomotiv alım satımı yapabilir.



Geri Dön