28 / 04 / 2024

Burhan Başalma

Burhan Başalma

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi, Burhan Başalma tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Ümraniye, İnkilap Mahallesi, Yıldırım Caddesi'nde kuruldu.

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burhan Başalma tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Ümraniye, Atakent'te kuruldu.

3 maaş alma hakkınız var! SSK, Bağ-kur ya da Emekli Sandığı fark etmiyor!

SSK, Bağkur ya da Emekli Sandığı fark etmeden tüm sigorta sistemlerinden üç maaş alma hakkı bulunuyor. İşte detaylar…

Çift maaş almak isteyen SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler dikkat! Çift maaş nasıl alınır? Çift maaş alma şartları neler?

Çift maaş almak isteyen SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler çift maaş nasıl alınır? Çift maaş alma şartları neler gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte çift maaş almak isteyen milyonlarca kişi tarafından merak edilen o soruların yanıtları..

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31187 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeni ekonomide şekil alma başladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yeni ekonomide şekil alma başladı" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4 maddelik analizi...

Vedat Arslan: Haziran sonrası konut alma hareketi başlayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü üzerindeki etkisi hakkında değerlendirmede bulunan Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, ''Haziran ayı ve sonrasında Çin ve İran başta olmak üzere, pasaport amaçlı konut alma hareketi tekrar başlayacak'' dedi.

Rebu Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebu Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Baş ve Recep Baş ortaklığında kuruldu.

İmece Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

İmece Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunis Aksu, Ahmet Demir, Ahmet Kurt, Burhan Başar ve Coşkun Alay ortaklığıyla  kuruldu.

Atina’dan ev alma modası başladı!

Miami, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti derken şimdi de Atina’dan ev alma modası başladı. 

Başakşehir'in merkezinde senetle topraktan ev alma fırsatı!

Fuzul Yapı'nın en yeni projesi Başakcity Boutique projesinde Başakşehir'in merkezinde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor...

Gayrimenkulde ev alma yurt al dönemi başladı!

ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesiyle gayrimenkulde “ev alma yurt al Dönemini” başlattı.

Uhv Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uhv Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Uluçay, Burhan Başar, Mahmut Koçum, Ramazan Bingöl ve Aydın Çelik tarafından 3 milyon 450 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

Enka İnşaat'ın bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıcı 6 Mayıs!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda bedelsiz pay alımı hakkında bir açıklama yaptı. Enka İnşaat, bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi belirledi.

Ayazma Emlak Konutları başvuru ve satın alma taahhütnamesi!

Başakeşhir'de inşa edilen Ayazma Emlak Konutları projesine başvuruda bulunmak için 10 bin TL başvuru bedelinin ödenmesi gerekiyor. İşte Ayazma Emlak Konutları başvuru ve satın alma taahhütnamesi...

Burhan Başalma Haberi

Burhan Başalma

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi, Burhan Başalma tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Firma her türlü metal imalatı yapabilir 2-Firma her türlü metal talaş,dograma atölyeleri aça bilir 3-Firma her türlü metal ve metal profil toptan alım satımı yapa bilir 4-Firma her türlü metal torna ve boru çekme atölyeleri kura bilir 5-Firma pirin,bakır,aliminyum,demir ve vb.ürünlerin toptan satışını yapa bilir 6-Firma her türlü hırdavat malzemeleri toptan satışı yapa bilir 7-Firma her türlü hırdavat malzemeleri imalatı yapa bilir 8-Firma her türlü matkap,anahtar,soket,vb.ürünleri imal eder ve sata bilir 9-Firma her türlü hırdavat malzemeleri ithalat ihracatını yapa bilir 10-Firma konusu ile ilgili her türlü gayri menkul alıp sata bilir...