01 / 05 / 2024

Uhv Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uhv Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uhv Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Uluçay, Burhan Başar, Mahmut Koçum, Ramazan Bingöl ve Aydın Çelik tarafından 3 milyon 450 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.



Uhv Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait uluçay, Burhan Başar, Mahmut Koçum, Ramazan Bingöl ve Aydın ÇElik tarafından 3 milyon 450 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.


Uhv Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1.Faaliyet konusu ile ilgili olarak menkul ve gayrimenkuller satın almak, kiralamak, kiraya vermek , arsalar almak ve satmak. Bu gayrimenkuller üzerinde her türlü ayni ve şahsi haklar tesis etmek. Her türlü inşaat, inşaat taahhüt işleri,  konut,  iş yeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak. 2.Her türlü menkul ve gayrimenkul, gayri maddi haklar iktisap etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, gerektiğinde almak ve satmak, başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek. 3.Faaliyet konuları ile ilgili olmak üzere her türlü devlet ve özel sektör ihalelerine katılmak taahhütlerde bulunmak, yer kiralamak, kiraya vermek, fason işler yapmak. 4.Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu her türlü gayrimenkulleri iktisap etmek,  devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiralamak, gayrimenkuller üzerinde ipotek, rehin fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti,  ipotekli borç senedi, irat senedi, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sükna hakkı, üst hakkı gibi ayni haklar tesis etmek, bunlardan feragat etmek gayrimenkullerle ilgili olarak tapu ve kadastro müdürlükleri nezdinde ifraz, tevhid ve parselasyon ile ilgili bedelsiz terk ve bağışlama dahil her nevi muamele ve tasarrufları yapmak. 5.Şirketin borçlarını ve alacaklarını temin maksadı ile ipotek, rehin, kefalet, ticari işletme rehni ve diğer teminatları almak ve vermek; ipotek tesis ve fek etmek. 6.Yukarıda belirtilen mamullerin imalinde kullanılan makine ve teçhizat, tesisat, hammadde ve yarı mamul emtianın imalini, alım satımını, ithalatını, ihracatını ve dâhili ticaretini yapmak Şirket yukarıda belirtilen konulardan başka, ileride şirket için faydalı ve gerekli görülecek işlere girmek istendiğinde, Şirket Genel Kurulunun teklifi üzerine Genel kurulunun onayına sunulduktan sonra bu yönde karar alınırsa şirket bu işleri yapabilir. Ana sözleşme değişliği niteliğinde olan kararların uygulanması için Ticaret Sicil Memurluğuna tescil ve Türkiye Sicil gazetesinde ilan ettirilecektir.



Geri Dön