12 / 05 / 2024

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burhan Başalma tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Ümraniye, Atakent'te kuruldu.

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  5 milyon TL sermaye bedeli  ile İlkar İnaş Yapı Anonim Şirketi Conoğlu İnşaat Sanayi Ve Spor Tesisleri Ticaret Li  tarafından kuruldu.

5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı 4 Ekim'de açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen 5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını 4 Ekim'de açıyor.

Hiçbir çürük yapının temeli atılamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Hedefimiz 150-200 bini İstanbul'da olmak üzere yılda 500 bin, 15 yılda ise 7,5 milyon konutu dönüştürmek. Artık Türkiye Cumhuriyeti topraklarında hiçbir çürük yapının temeli atılamayacak" dedi.

Seyitoğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyitoğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Toprak tarafından 30 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Yoğurtçu Şükrü Sokak'ta kuruldu.

Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016!

Bir yapının meydana gelebilmesi için mimarlık, inşaat, makine ve elektrik mühendisliği dallarında yapılması gereken hizmetler için ödenecek ücretler şartnameye göre belirleniyor. İşte Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016..

Bayındırlık yapı maliyetleri 2016!

2016 yılında uygulanacak Bayındırlık yapı maliyetleri, 9 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girdi. Bu rakamlar 1/1/2016 tarihinden itibaren geçerli olacak. İşte Bayındırlık yapı maliyetleri 2016..

Bayındırlık yapı sınıfları 2016!

Bayındırlık yapı sınıflarında, bazı yapıların dahil olduğu sınıf veya grup yıllara göre değişiklik gösterebiliyor. İşte 2016 yılının Bayındırlık yapı sınıfları ve grupları..

Manisa Yunusemre'de 5 kültür merkezi hizmete giriyor!

Yunusemre Belediyesi, vatandaşlardan yoğun talep gören kültür merkezlerine yenilerini ekliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, önümüzdeki günlerde hizmete girecek 5 kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Ordu Boztepe'de çarpık yapılaşmanın önüne geçilmeli!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Talat Köksal, en önemli mesire ve turizm alanı, teleferik ile her yıl on binlerce insanın ziyaret ettiği 500 metre yüksekliğindeki Boztepe'nin çarpık yapılaşmaya karşı korunması gerektiğini belirtti.

Türkiye'deki çürük yapılar hızlıca dönüşmeli!

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, 1-7 Mart Deprem haftası kapsamında deprem haftasına ilişkin görüşlerini açıkladı. Karadeniz, 6,5 milyon çürük yapının hızlıca dönüşmesinin gerektiğini belirtti.

Çarpık yapılaşma ruh sağlığını etkiliyor!

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, özellikle çarpık yapılaşma sonucunda daha az yeşil alana boğulmuş kentlerin, aile ve komşuluk ilişkilerini zedeleyerek birey üzerinde psikolojik tahribata neden olduğunu söyledi.

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Pusa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Bayer İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayer İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi, Bayram Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi,Sultan Selim Caddesi 'nde kuruldu.

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burhan Başalma tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. 


5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü yapı malzemeleri toptan satışı  yapa bilir  2-Şirket her türlü yapı dekorasyon işleri yapa bilir 3-Şirket her türlü yapı malzemeleri ithalat ihracatını yapa bilir. 4-Şirket her türlü yapı üzerine plan proje yapa bilir 5-Şirket yapı ile ilgili ısı yalıtım işleri yapa bilir. 6-Şirket her türlü inşaat malzemeleri toptan satışı yapa bilir 7-Şirket her hürlü inşaat malzemeleri ithalat ihracatını yapa bilir 8-Şirket her türlü konut ve site inşaat ları yapa bilir ve proje ürete bilir 9-Şirket her türlü inşaat ihalelerine girebilir ve...