03 / 05 / 2024

Manisa Yunusemre'de 5 kültür merkezi hizmete giriyor!

Manisa Yunusemre'de 5 kültür merkezi hizmete giriyor!

Yunusemre Belediyesi, vatandaşlardan yoğun talep gören kültür merkezlerine yenilerini ekliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, önümüzdeki günlerde hizmete girecek 5 kültür merkezinde incelemelerde bulundu.



Kültür ve sosyal alandaki projeleriyle takdir toplayan, açtığı hanım lokalleriyle atağa geçen Yunusemre Belediyesi, 5 yeni kültür merkezini daha Yunusemre'ye kazandırmaya hazırlanıyor. Çalışmaları devam eden yeni kültür merkezlerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Şaver Yüksel'den bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, kazandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Uygur, "Yunusemre Belediyesi olarak hanımlar lokallerimize ve kültür merkezlerimize yenilerini ekledikçe, vatandaşlarımızdan aldığımız takdir çalışmalarda sona gelindiğini, açılışların çok yakında yapılacağını dile getirdi. 


YOĞUN TALEP VAR 


Başkan Yardımcısı Uygur, lokal ve kültür merkezi konusunda vatandaşlardan yoğun talep aldıklarını belirterek, yeni kültür merkezlerini ilçeye bizleri mutlu ediyor. Şu anda Yeni Mahalle Hanımlar Lokalimiz ve Meslek Edindirme Kurslarımız, Uncubozköy Hanımlar Lokalimiz ve Muradiye Hanımlar Lokalimiz vatandaşlarımızdan büyük ilgi görüyor. Bütün kurslarımıza talep çok yoğun. Aşırı yoğunluk nedeniyle bazı vatandaşlarımızın kurslara katılma süresi uzuyor. Bu nedenle Yunusemre Belediyesi olarak kültür merkezlerimizin sayısını arttırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.


5 YENİ KÜLTÜR MERKEZİNDE DE İNCELEMELERDE BULUNDU 


Önümüzdeki günlerde 5 yeni kültür merkezini açmaya hazırladıklarını kaydeden Başkan Yardımcısı Uygur sözlerini şöyle tamamladı: "Topçuasım, Barbaros, Güzelyurt, Horozköy mahalleleri ve  TOKİ  2'de kültür merkezi açacağız. Halkımızın isteklerine tam anlamıyla cevap verebilmek için Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatlarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz de projelerimizi yakından takip ediyor, bir an önce bitirilmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz. Eksik gördüklerimizi ya da yeni fikirler varsa onları da uygulamaya koyarak tam donanımlı kültür merkezlerini hayata geçirmeyi hedefliyoruz."



Gelişen Yeni Kırkağaç Gazetesi




Haber Posta Manisa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Manisa Yunusemre Belediyesi, ilçeye beş yeni kültür merkezi yapıyor. Önümüzdeki günlerde hizmete girecek kültür merkezlerinde inceleme yapan Belediyesi Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Şaver Yüksel'den bilgi aldı. Lokal ve kültür merkezi için vatandaşlardan yoğun talep aldıklarını belirten Uygur, "Kültür merkezlerimizin sayısını artırmayı hedefliyoruz. Topçuasım, Barbaros, Güzelyurt, Horozköy mahalleleri ve TOKİ 2'de kültür merkezi açacağız" dedi. Uygur; çalışmalarda sona geldiklerini, açılışların çok yakında yapılacağını söyledi.



Posta Manisa


Geri Dön