25 / 07 / 2024

Ceren Kenar

Ceren Kenar

Marmara Belediyeler Birliği’nin Serbest Düşünce Saati’nin ilk konuğu Türkiye Gazetesi Köşe Yazarı Ceren Kenar oldu. Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda Kenar, “Ortadoğu’da Türkiye Algısı ve Türkiye’de Ortadoğu Algısı” başlıklı bir konuşma yaptı.

Lüks semtlerde 3+1 ev 7 milyon TL'ye aylarca ilanda beklerken, kenar semtte 2-3 milyonluk donatısız evler satılıyor!

Gayrimenkul yatırımında dinamikler sık sık değişiyor. Antalya'da lüks semtlerde 3+1 daire 7 milyon TL'ye aylarca ilanda beklerken, en kenar semtte 2-3 milyon TL'lik donatısız evler hızlıca satılıyor. İşte detaylar...

Ceren Acer Kezik iş hayatına ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Garanti BBVA'nın Genel müdür yardımcılarından biri olan; Ceren Acer Kezik iş hayatıne ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Altın fiyatları uçurumun kenarından döndü! Yatırımcılar rekor bekliyor! Analistlerden net rakam şimdi geldi

Altın fiyatları son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın küresel piyasalardaki gelişmelerin etkisi ile son 2,5 yılın gerisinde kalırken resmen uçurumun kenarından döndü. Peki altında rekor ne zaman gelecek? Uzmanlar net rakamı şimdi açıkladı.

Altın fiyatları uçurumun kenarından döndü! Son dakika altın fiyatları 29 Nisan 2022

Altın fiyatları bugün milyonlar tarafından yakından takip edildi. Altının ons fiyatı bugün kritik seviye olan 1887 seviyelerinden 1900 dolar seviyelerine yükseldi. Altın fiyatları bugün güne yükselişle başlarken adeta uçurumun kenarından döndü. İşte 29 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları...

Ceren Deşen, Avrasya GYO'dan ayrıldı!

Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite üyesi olarak görev yapan Ceren Deşen 23 Mart 2022 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.

Konut yatırımları deniz kenarına yöneldi!

Hepsiemlak tarafından açıklanan Mayıs 2021 Emlak Endeksi sonuçlarına göre, konut yatırımları deniz kenarına yöneldi.

Kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için yeni dönem!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre; kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için "Geçiş Yolu İzin Belgesi" alınması zorunluluğu getirildi.

Deniz kenarı satılık evlerin değeri artıyor!

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Mart 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde deniz kenarında satılığa çıkan dairelerin değerinde artış yaşandı.

Şavşat Gölü kenarında inşa edilen binaya tepki!

Artvin Şavşat'ta yer alan doğa harikası Karagöl'ün kenarında yapımı süren bina tepkilere sebep oldu. Bölge sakinleri, göl kenarında yapılaşmanın devam etmesinden endişe ettiklerini belirtti...

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi Gülfisar Yörük hayatını kaybetti...

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şin tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ceren Yörük ile Aysan Bulut dün akşam evlendi...

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ceren Yörük ile Aysan Bulut evleniyor. Çiftin düğünü 20 Haziran'da gerçekleştirilecek...

Ceren Kenar Haberi

Ceren Kenar

Marmara Belediyeler Birliği, çeşitli konularda alanında uzman isimleri konuşmacı olarak konuk olarak ağırlayacağı Serbest Düşünce Saati toplantılarına başladı. Serbest Düşünce Saati’nde ilk olarak “Ortadoğu’da Türkiye algısı ve Türkiye’de Ortadoğu Algısı” konu başlığı altında Türkiye Gazetesi Köşe Yazarı Ceren Kenar ağırlandı.

“Orta Doğu Kaçılması Gereken Bir Bataklıktı”

Konuşmaya Türkiye’deki Ortadoğu algısından bahsederek başlayan Kenar “Ortadoğu, Türkiye’de uzun yıllar kaçılması gereken, ilişki içine girilmemesi gereken bir bataklık olarak görüldü. AK Parti’nin iktidara gelmesiyle dış politikada Türkiye’nin çıkarlarını maksimize etmek üzerine kurulu bir paradigma değişikliği oldu. Türkiye, diğer ülkelerin aksine demokratik bir Ortadoğu üyesi. Türkiye’nin kimliği İstiklal Caddesi gibi çeşitli ve renkli. Herhangi bir etnik ya da dini kimlik devlet tarafından dayatılmayan bir ülke modeli. Bu yönüyle Ortadoğu’dan ayrışıyor” şeklinde konuştu.

“Ortadoğu’da Osmanlı imajı yeniden...