21 / 05 / 2024

Çerkezköy İlçesi Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü

Çerkezköy İlçesi Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü

Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesisleri Derin Deşarj Kara Boru Hattı İhalesi Ön Yeterlilik Başvuru Değerlendirme Toplantısı, 34 firmanın katılımıyla Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Hizmet Binası’nda gerçekleştiri

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Tekirdağ Çerkezköy'de 43 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesinde yer alan 43 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

Son dakika! 2023 yılı ek bütçesi kabul oldu!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından onaylanan bir kararla, 2023 yılı ek bütçesi kabul edildi.

2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden deva eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 151 millet bahçesinin hizmete açıldığını, 2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacağını bildirdi.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Arnavutköy İlçesi Dursunköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesinde bulunan muhtelif parsellere ilişkin 272,61 ha. Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Nazım İmar Planı askıda...

Emlak vergisi geriye dönük 5 yıl iadesi dilekçesi!

Emlak vergisinde sıfır oran uygulamasından yararlanabilen ancak bundan habersiz olanlar ödedikleri vergilerin iadesini alabiliyor. İşte emlak vergisi geriye dönük 5 yıl iadesi dilekçesi...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi gelecek yıl açılacak!

Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin gelecek yıl açılacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Kocaeli'de yapımı devam eden Derince Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı. Millet Bahçesi'nin yıl sonunda açılması bekleniyor. 

Çerkezköy İlçesi Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Haberi

Çerkezköy İlçesi Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü

Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu’nun başkanlık ettiği ihalede Gürdal Adal, Mustafa Alpagut, Ahmet Zeki Tever, Mehmet Özdoğan, Mehmet Elverdi, Av. Yeliz Köse, Av. Sevilay Bozdoğan, Alişan Koyuncu, Şükrü Aydın, Alper Yeltekin ve Sacit Ertaş komisyon üyesi olarak görev aldı.


İhale öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, "Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesislerinde arıtılmış atık suların Marmara Denizi’ne deşarjını sağlayacak olan toplama hatları ve derin deniz deşarj sistemi bileşeni olan Kara Boru Hattı ihalesi ön yeterlilik başvuru değerlendirme toplantısı için bir araya geldik" dedi.


"PROJE SON DERECE ÖNEMLİ"

Ön yeterlilik ve ihale dosyalarını alan 40 istekliye ve dosya teslim eden isteklilere gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür eden Sarıoğlu, "Ekonomik değeri yüksek olan Trakya Bölgesi’ne...