04 / 05 / 2024

Çerkezköy OSB yönetimi

Çerkezköy OSB yönetimi

Siyasilerden ‘bir süre daha’ umudunu kesen sanayici, maliyetleri indirmek için kendi başının çaresine bakıyor. Çerkezköy OSB’nin yönetimi, ‘elektrik, buhar ve atık bertaraf maliyetlerini düşürmek, su ihtiyacını karşılamak için kendi yatırımını yapıyor.

Sanifoam Sünger Sanayi, Çerkezköy'deki fabrika binasını kiraya verdi!

Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş., Tekirdağ Çerkezköy Gaziosman Paşa OSB Mahahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını kiraya verdi..

Çerkezköy OSB, konut sitesi oluşumunu hızlandırıyor!

Çerkezköy OSB, çalışanların ihtiyaçlarına yönelik yüzme havuzu, sağlık gereçleri, yörede olmayan sosyal donatıyla da cazibe merkezi olma özelliğini pekiştiriyor. Ayrıca yörede konut sitesi oluşumunu da hızlandırıyor..

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Çerkezköy'e yeni OSB kuruluyor!

Metrekare fiyatlarının bin 500 dolara kadar çıktığı sanayi bölgesi için Tekirdağ çözümü üretildi, bu kapsamda Çerkezköy Kapaklı’ya yenir organize sanayi bölgesi kurulacak

Akiş GYO Çerkezköy OSB'deki arsasını 18.2 milyon dolara sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 134 bin 135 metrekarelik arsasını Yılmaz Redüktör Sanayi'ye 18 milyon 2012 bin 144 dolara sattı!

Çerkezköy OSB'ye buhar santrali kurulacak!

Çerkezköy OSB, fabrikaların üretim maliyetini azaltmak için buhar santrali kurmaya hazırlanıyor. Bir dizi altyapı projesi yürüten OSB yönetimi bölgenin su ihtiyacını karşılamak amacıyla baraj kurmayı da planlıyor.

Çerkezköy OSB'de icradan 4.6 milyon TL'ye satılık fabrika!

Çerkezköy İcra Dairesi, Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 4 katlı fabrikayı satışa çıkardı. 4 bin 19 metrekare yüzölçümlü fabrikanın toplam satış bedeli 4 milyon 664 bin 950 TL olarak belirlendi.

Akiş GYO, Çerkezköy OSB'deki arsasını 9.3 milyon dolara sattı!

Akiş GYO, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki arsasının 75 bin 15 metrekaresini 9.3 milyon dolar + 26 milyon 935 bin TL KDV bedel ile Yılmaz Redüktör Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye sattı...

Akiş GYO Çerkezköy OSB'deki gayrimenkulünü 14.5 milyon TL'ye sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan gayrimenkulünü 5 milyon 177 bin 531 dolara Aksistem Elektromekanik Sanayi'ye sattı.

Akiş GYO Çerkezköy'deki gayrimenkulünü sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ'da bulunan gayrimenkul satışı ile ilgili KAP'a açıklama yaptu. Akiş, Çerkezköy İlçesi, Fevzi Paşa Mahallesi, Çerkezköy OSB'de bulunan gayrimenkulü Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş.'ye sattı.

OSB yönetimi, Antalya OSB Mesleki ve Teknik Lisesi'ni geri almak istiyor!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin OSB yönetimi tarafından geri alınmak istendiği yolundaki haberler ortalığı karıştırdı.

Çerkezköy OSB yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için yatırım yapıyor!

Siyasilerden ‘bir süre daha’ umudunu kesen sanayici, maliyetleri indirmek için kendi başının çaresine bakıyor. Çerkezköy OSB’nin yönetimi, ‘elektrik, buhar ve atık bertaraf maliyetlerini düşürmek, su ihtiyacını karşılamak için kendi yatırımını yapıyor.

Çerkezköy OSB'de icradan 4.4 milyon TL'ye fabrika!

Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika, Çerkezköy İcra Dairesi tarafından 22 Haziran 2015 günü saat 14:30 ile 14:50 arası ihale ediliyor.

Çerkezköy OSB yönetimi Haberi

Çerkezköy OSB yönetimi


SEÇİM oldu, hükümet kurulamadı, şimdi yeniden seçim olacak. Geçici hükümet yeni hükümet kuruluna kadar Anayasa gereği icraat yapamayacak. Sanayicinin en ihtiyaç duyduğu yapısal reformlar yine başka bahara kalacak. İşte tüm bu belirsizlik ortamında sanayici artık kendi başının çaresine bakıyor. Siyasi istikrarın kaybolduğu bir ortamda yeni yatırımlarını büyük ölçüde erteleyen bazı sanayiciler mevcut fabrikalarda ise genel maliyetleri düşürmek için kendi çözümünü üretiyor. 


ELEKTRİK FATURASI DÜŞECEK

Faal durumda 242 fabrikası bulunan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) Yönetimi, bölgedeki fabrikaların üretim maliyetlerini düşürmek amacıyla kömürle çalışacak buhar tesisleri, atık kurutma yakma tesisi, su ihtiyacına cevap verecek bir baraj, daha önce kurdukları teknik lisenin yanına da meslek yüksek okulu inşa edecek. ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler, “Sanayici olarak en önemli sorunumuz enerji maliyetleri. Doğalgazlı enerji santralımız...