12 / 05 / 2024

Çerkezköy park düzenlemeleri

Çerkezköy park düzenlemeleri

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İstasyon Mahallesi Çaylak Sokak ve Didem Sokak arasında kalan yeşil alanı park ve bahçe olarak düzenlediklerini söyledi.

Çerkezköy Belediyesinden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Veliköy Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31281 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik!

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik bugünkü 31047 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik!

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik bugünkü 31047 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çerkezköy'e hayırseverlerden yeni anaokulu!  

Tekirdağ Çerkezköy'de devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okulların yapımı sürüyor. Bölge esnaflarından Fikri Güner'in yaptıracağı 3 derslikli anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat!

Ağaoğlu İnşaat'ın 6 Ekim'de basına lanse ettiği Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri'nde lansman dönemine özel indirim uygulanıyor. İşte, Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat bilgisi... 

Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park Ağaoğlu projesinde lansman dönemine özel yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor. İşte Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi...

Çerkezköy'de 34,1 milyon TL'ye 3 satılık arsa!

Çerkezköy Malmüdürlüğü tarafından Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan 3 arsa satılacak. Arsaların İhalesi 9 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çerkezköy'de 10 milyon 734 bin TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Çerkezköy'deki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 734 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan Çerkezköy'de 20.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Çerkezköy'deki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 20 milyon 320 bin TL olarak belirlendi.

Çerkezköy park düzenlemeleri Haberi

Çerkezköy park düzenlemeleri

Vahap Akay, yaptığı açıklamada,  park alanı olarak düzenlenen yeşil alanda kendisinin de incelemelerde bulunduğunu belirterek, ''Çaylak Sokak ile Didem Sokak ve civarında çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri, vatandaşlarımızın spor yapabilecekleri bir alan yoktu. Yaptığımız araştırmalar neticesinde bu yeşil alanı bulduk ve burayı hemen park ve bahçe olarak düzenleme çalışmalarına başladık'' dedi. 



Parkta, 100 metrekarelik çocuk oyun alanı, 50 metrekarelik fitness alanı, 100 metrekare basketbol sahası yaptıklarını belirten Akay,  yürüyüş yolları, oturma grupları ve 35 metrelik istinat duvarı da yaptıklarını söyledi.



Akay, çalışmaların kısa süre sonra tamamlanarak parkın hizmete açılacağını ifade etti.  24 Temmuz Basın Bayramı Çerkezköy'de kutlandı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, ilçede görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Akay, ilçedeki bir...