28 / 04 / 2024

Çerkezköy'de park ve bahçeler düzenleniyor!

Çerkezköy'de park ve bahçeler düzenleniyor!

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İstasyon Mahallesi Çaylak Sokak ve Didem Sokak arasında kalan yeşil alanı park ve bahçe olarak düzenlediklerini söyledi.



Vahap Akay, yaptığı açıklamada,  park alanı olarak düzenlenen yeşil alanda kendisinin de incelemelerde bulunduğunu belirterek, ''Çaylak Sokak ile Didem Sokak ve civarında çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri, vatandaşlarımızın spor yapabilecekleri bir alan yoktu. Yaptığımız araştırmalar neticesinde bu yeşil alanı bulduk ve burayı hemen park ve bahçe olarak düzenleme çalışmalarına başladık'' dedi. 



Parkta, 100 metrekarelik çocuk oyun alanı, 50 metrekarelik fitness alanı, 100 metrekare basketbol sahası yaptıklarını belirten Akay,  yürüyüş yolları, oturma grupları ve 35 metrelik istinat duvarı da yaptıklarını söyledi.



Akay, çalışmaların kısa süre sonra tamamlanarak parkın hizmete açılacağını ifade etti.  24 Temmuz Basın Bayramı Çerkezköy'de kutlandı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, ilçede görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Akay, ilçedeki bir otelde düzenlenen toplantıda  yaptığı konuşmada, ortak paydanın Çerkezköy olması durumunda her türlü eleştiri ve tenkide açık olduklarını söyledi. Çerkezköy'ün bu konuda şanslı olduğunu belirten Akay, ''Çerkezköy’deki basın mensubu kardeşlerimiz İlçeyi ilgilendiren konularda çok duyarlılar. İlçemizi, toplumu ilgilendiren konuları gündeme getirerek, arkasında duruyorlar. Basının kamuoyu oluşturma gücünün göz ardı edilmemesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.  Konuşmasının ardından Akay, gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.



Habertürk


Geri Dön