15 / 05 / 2024

Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Bülent Dal Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Torunoğlu Hb İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Hb İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Bağatarhan tarafından kuruldu.

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 80 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Gülçığ tarafından kuruldu.

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Şapoğlu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şapoğlu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azem Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Ava Group Medikal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Group Medikal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kerim Aktan tarafından kuruldu.

Hamamcıoğlu Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamamcıoğlu Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nejmi Yiğit Hamamcıoğlu tarafından kuruldu.

Özkurtoğlu Hafriyat İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkurtoğlu Hafriyat İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 15 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kurt tarafından kuruldu.

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bozoğlu tarafından kuruldu.

ECR Medikal İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

ECR Medikal İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Sadi Sarıoğlu tarafından kuruldu.

Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Bülent Dal Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu. 


Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Şirket kendisi veya başkaları nam ve hesabına her çeşit inşaat ve mimari proje çalışmaları yapmak ve satmak.


Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bakırköy, Florya Asfaltı Florya Plaza B Blok...