27 / 04 / 2024

Cerrahpaşa ve İstanbul Tıp fakülteleri geri dönüşüm

Cerrahpaşa ve İstanbul Tıp fakülteleri geri dönüşüm

Şehir dışına taşınmaları önerilen Cerrahpaşa ve İstanbul Tıp fakültelerinde toplam 1 milyar dolarlık bir bütçeyi bulacak olan yenileme çalışmaları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'yla görüşme süreci başladı...

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Konutta sahte ilan tedbirleri resmen devrede: 2 günde binlerce ilan sitelerden silindi! 

Gayrimenkul ve ikinci el araç satışında uygulanacak sahte ilan tedbirleri 1 Kasım itibarıyla yürürlüğe alınmıştı. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa ve İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel, düzenlemenin ilk sonuçlarını açıkladı. 

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Çatalca Ferhatpaşa ve Muratbey Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Ferhatpaşa ve Muratbey Mahallerinin Bir Bölümüne İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave+Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa için 105 sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte personel alım detay ve kadroları

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 105 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan genel şartlar, kadro ve kontenjan bilgisi, başvuru süreci ile ilgili detaylar paylaşıldı.

Mercedes-Benz A ve B serisinin üretimini durduruyor! Peki yerlerine hangi yeni modeller gelecek?

Mercedes-Benz yeni aldığı karar doğrultusunda 2026 yılında A ve B Serisini üretmeyi bırakacak. Peki yerlerine hangi yeni modeller gelecek? İşte detaylar...

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı açıklama yaptı: Bu hizmetlerimiz artık bu şekilde devam edecek!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı, 7 Mart itibariyle tüm bölümlerdeki hizmetlerin, deprem riski olmayan çelik yapılarla sürdürüleceğini duyurdu.

Cerrahpaşa ve İstanbul Tıp fakülteleri geri dönüşüm Haberi

Cerrahpaşa ve İstanbul Tıp fakülteleri geri dönüşüm



Cerrahpaşa ve İstanbul Tıp fakültelerinde üniversitenin dediği oldu, Şehir dışına taşınmaları önerilen 2 fakülte de yerinde kaldı. Fakülteler 1 milyar dolara yenilenecek 1 milyar dolarlık projeyle yenilenecek fakülteler, laboratuvarlan, kütüphaneleri, restoran ve kreşleriyle öğrenci ve hocalar için tam teşekküllü birer 'sağlık kampüsü'haline getirilecek. Helikopter pistli kampüsler tıbbi atıktan kendi elektiriğini üretecek. Depreme dayanıklı olmadığı için "kentsel dönüşüm" kapsamında yıkılıp yeniden yapılması planlanan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ile İstanbul Tıp Fakültesi'nin yeni halinin projeleri belli oldu. 


Toplam 1 milyar dolara mal olacak dönüşümün 5 yılda tamamlanması bekleniyor. Dev dönüşüm için son noktaya geldiklerini söyleyen İstanbul Üniversitesi Rektörü Yunus Söylet, yeni Cerrahpaşa ile İstanbul Tıp fakültelerinin sadece hastane olarak değil, öğrencilerin daha rahat eğitim görebileceği birer sağlık kampusü olacağını söyledi. 

Ortalama 2 bin yatak kapasiteli...