17 / 05 / 2024

CES Medikal Tekstil İnşaat kimin

CES Medikal Tekstil İnşaat kimin

CES Medikal Tekstil İnşaat Orman Ürünleri Lojistik İthalat ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çavaş tarafından kuruldu.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Blackstones İnşaat Reklam Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blackstones İnşaat Reklam Medikal Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Çetin tarafından kuruldu.

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

Geos İnşaat Metal Otomotiv Reklam Temizlik Medikal Tekstil Ve Tarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geos İnşaat Metal Otomotiv Reklam Temizlik Medikal Tekstil Ve Tarım Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İsa Şen tarafından kuruldu.

Yar Elektrik İnşaat Ambalaj Medikal Tekstil Temizlik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Yar Elektrik İnşaat Ambalaj Medikal Tekstil Temizlik Kimya Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Yar tarafından kuruldu.

Almustafa Emlak Tekstil Medikal Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almustafa Emlak Tekstil Medikal Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdulrazzaq Y.K Al-Atbee tarafından kuruldu.

Bestmir İnşaat Medikal Gıda Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestmir İnşaat Medikal Gıda Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Levent Korkmaz tarafından kuruldu.

Paladium Medikal Tekstil Danışmanlık Reklam Ve İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Paladium Medikal Tekstil Danışmanlık Reklam Ve İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited bugün Kartal'da Ali Ercan İçin tarafından kuruldu.

Alaa Medikal Gayrimenkul İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaa Medikal Gayrimenkul İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Smaıl tarafından kuruldu.

CES Medikal Tekstil İnşaat kimin Haberi

CES Medikal Tekstil İnşaat kimin

CES Medikal Tekstil İnşaat Orman Ürünleri Lojistik İthalat ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çavaş tarafından kuruldu.

CES Medikal Tekstil İnşaat Orman Ürünleri Lojistik İthalat ve İhracat Limited Şirketi konusu: 

MEDİKAL 1-Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, ortopedik alet ve malzemelerin,röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, servis ve bakım hizmetlerinin verilmesi, ayrıca bütün bunların aksam ve yedek parçalarının pazarlanması, alınıp satılması, ithalat ve ihracatı. 2-Her türlü tıbbi malzeme alımı satımı, ithalat ve ihracat, taahhütlere girmek. 3-Her türlü tıbbi cam ve plastik malzemelerin alımı...