28 / 04 / 2024

Yar Elektrik İnşaat Ambalaj Medikal Tekstil Temizlik Kimya Limited Şirketi kuruldu!


Yar Elektrik İnşaat Ambalaj Medikal Tekstil Temizlik Kimya Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Yar tarafından kuruldu.



Yar Elektrik İnşaat Ambalaj Medikal Tekstil Temizlik Kimya Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Yar tarafından kuruldu.

Yar Elektrik İnşaat Ambalaj Medikal Tekstil Temizlik Kimya Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. MEDİKAL 1- Her türlü tıbbi malzeme üretimi, alımı satımı, ithalat ve ihracat, taahhütlere girmek. TEKSTİL 1- Her türlü dokuma mamullerinin, ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak ,ipek, orlon, pamuk, triko, hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, bay bayan ve çocuk giyim eşyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diğer hazır giyim eşyaları yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. TEMİZLİK 1- Her türlü temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve katı deterjan çeşitleri konsantre deterjan, sıvı sabun, sabun, yumuşatıcı ve benzeri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak KİMYA 1- Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. AMBALAJ 1- Her türlü ambalaj üretimi için rulo ve tabaka halinde kağıt, karton, metalize, plastifize kağıt ve kartonlar, PVC, Selofan, polietilen, polipropilen ve her türlü plastik malzemeler, alüminyum, metal, teneke v.b. malzemeler üzerine baskı, keski, yapıştırma ve lamine işlerinin yapılması, satışı, yurt içi ve yurt dışından alımı ve satışı ELEKTRİK 1- - Yurt içi ve dışında proje, inşaat, mekanik, montaj, tesisat işleri ile taahhütlerini yapmak, bunların her türlü bakım ve işletme hizmetlerini vermek
 


Geri Dön