06 / 05 / 2024

çeşme 2016 projeleri

çeşme 2016 projeleri

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, göreve gelişinin 1. yılında Gazetem Çeşmeye açıklamalarda bulundu. Dalgıç, her zaman temeli sağlam projelerle adım attıklarını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çeşme'deki projelere ilişkin açıklama!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Deniz Sipahi, bugünkü köşesinde Çeşme'deki projeleri kaleme aldı. 

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

TOKİ Çeşme Reisdere 2016 kurası!

TOKİ İzmir ili Çeşme ilçesi Reisdere Mahallesi 1. Etap ile 2. Etap Projesinde kura çekim aşamasına gelindi. Peki, TOKİ Çeşme Reisdere 2016 kurası ne zaman?

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyatları 2016!

Toplam 1.500 daireden meydana gelen Kazlıçeşme Büyükyalı projesi 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. İşte Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyatları 2016...

Çeşme Villagio satışları 2016!

66 konutluk Çeşme Villagio projesinde 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte, Çeşme Villagio satışları 2016...

Çeşme Villagio ve Estilo 16 Aralık'ta satışta!

Çeşme'de hayata geçirilen Villagio ve Estilo projeleri 16 Aralık'ta satışa çıkıyor. Projelerin teslimlerinin 24 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Çeşme Jardin Eden'e En İyi Müstakil Konut Ödülü!

Pana Yapı tarafından İzmir Çeşme’de bölgenin en büyük A+ villa projesi olarak hayata geçirilen “Jardin Eden”, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign Of The City Awards 2016’da ‘En İyi Müstakil Konut’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Folkart Çeşme proje fiyatları!

Folkart Çeşme proje fiyatları 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu, Mayıs 2017'de teslim edilecek...

Folkart Çeşme ev fiyatları!

Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu satışa sunuldu. Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme projeleri 2017'nin yazı başlamadan teslim edilecek...

Folkart Yapı'dan Çeşme'ye 250 milyonluk 2 proje!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin en büyük inşaat grubu olmaya aday Folkart Yapı, Çeşme'de satışına başladığı 'Folkaıt Blu' ve "Folkart Hills' projeleri ilk kez tanıttı.

Avrasya Tüneli ile Kazlıçeşme-Göztepe arası 15 dakikaya inecek!

Denizin 106 metre altında inşa edilen Avrasya Tüneli sayesinde İstanbul Kazlıçeşme-Göztepe arası 100 dakikadan 15 dakikaya inecek. Projenin 2016 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Çeşme'de inşaat yasağı 1 Haziran'da başlıyor!

İzmir Çeşme'de Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İzmir'in Çeşme ilçesinde, yaz sezonu nedeniyle inşaat yasağının 1 Haziran ve 15 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşmesine karar verildi.

Ordu Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme restore edilecek!

Kültürel miraslarını gelecek nesillere aktarmak amacıyla yeni projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı Kestane Mahallesi’nde bulunan tarihi Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme’nin restorasyonu için çalışma başlattı.

çeşme 2016 projeleri Haberi

çeşme 2016 projeleri

Muhittin Dalgıç, Çeşme'nin yeni görünümüne yönelik planlamaların tamamlandığını, 1 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'nca onaylanmasının beklendiğini belirterek, yaz sonundan itibaren çalışmalara başlanacağını, 2016 yılından itibaren Çeşme'nin yeni vitrininin görüleceğini de sözlerine ekledi.

Başkan seçilişinin 1. yılının dolması nedeniyle şu ana kadar yaptıklarını ve yapacaklarını açıklayan Dalgıç, temel prensiplerinin planları irdelemek ve vatandaşa söyledikleri projeleri planların üzerine işlemek olduğunu belirtti. 


PLANLAMAYI TAMAMLADIK 


Göreve geldiklerinde Çeşme merkezindeki Kentsel SİT Alanı'nın planlamasıyla işe başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "1992 yılından beri kangren olmuş planlamayı iki ay içinde tamamladık. 'Bütünşehir Yasası' kapsamında Büyükşehir'e bağlandığımız için, planlar onay için önce Büyükşehir'e, oradan da 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Arlıklarını Koruma Kurul'a gidiyor. 

Şu anda planlar Kültür toriıkları'nda. Süreç biraz uzadı. 

Eskisi gibi olsaydı, şimdiye kadar Çeşme merkezdeki...