18 / 05 / 2024

çeşme atatürk evi

çeşme atatürk evi

CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Muhittin Dalgıç, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kaldığı, şerefine balo düzenlenen bir otelimiz var Ilıca’da. Belediye, sahiplerini mağdur etmeden orasını satın alacak. Bizim boynumuzun borcumuz bu." dedi...

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Keçiören Atatürk Evi restore edilecek!

Ankara Keçiören'de bulunan ve Milli Mücadele sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından karargâh olarak kullanılan ‘Atatürk Evi’ restore edilecek.

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Ankara'daki Atatürk Evi müze olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada, Ankara'daki Atatürk Evi'nin müze olacağını söyledi.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Mimar Bruno Taut’un Kuruçeşme’deki evi satışa çıktı!

İstanbul’un sembol evlerinden mimar Bruno Taut’un tasarladığı Kuruçeşme’deki ‘Taut’un evi’ 20 yıl sonra satışa çıktı. Japon esintili villaya 95 milyon TL değer biçildi.

Selanik Başkonsolosluğu'ndan Atatürk evi açıklaması!

Selanik Başkonsolosluğu yaptığı açıklamada Atatürk Evi'nin yapılacak bakım nedeniyle 24-27 Temmuz 2020 tarihleri arasında ziyarete kapalı olacağını duyurdu.

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Tekirdağ Ergene Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Atatürk Evi'nin temelini attı. Temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Büyükçekmece’ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi hayata geçireceği anlamlı projeyi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıldönümünde Büyükçekmecelilere tanıttı.

Tekirdağ Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Atatürk Evi" temel atma törenine katıldı.

çeşme atatürk evi Haberi

çeşme atatürk evi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme Belediye Başkan adayı Muhittin Dalgıç, son viraja girilen yerel seçimler öncesi iki ayrı kurumun toplantısına katıldı. Gündüz Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) tarafından Çakabey Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda turizm sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Dalgıç, aynı günün akşamında da Çeşme İş Adamları Derneği (ÇEŞİAD)’ın Çardak Restaurant’ta verdiği yemekte dernek üyesi Çeşmeli iş adamlarına projelerini anlatma fırsatı buldu.


ADAYLARIN VERDİĞİ BU FOTOĞRAF DOSTLUK MESAJIDIR


Seçimlere 5 gün kala yapılan toplantıların ilkinde ÇEŞTOB, CHP ve AK Parti adaylarını fotoğraf için de olsa bir araya getirdi. Daha önceki yerel seçimlerde tüm adayları davet etmesine karşın, bu kez sadece en çok oya sahip iki partinin adaylarını konuşmacı olarak ağırlayan ÇEŞTOB’un üyeleri ve turizm sektörünün temsilcilerinin katıldığı toplantıda Ak Parti adayı...