06 / 05 / 2024

çeşme evi

çeşme evi

Dünyaca ünlü tasarım portalı Architizer'ın düzenlediği yanşmanın 'Mimari Betonarme' kategorisinde jüri elemelerini geçerek birincilik ödülünü 'Ma Vie La' projesiyle İzmirli Mimar Selim Erdil aldı.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Çeşme'de ikiz villaların tadilat krizi!

İzmir Çeşme'de N.D.Ö  isimli vatandaş ikiz villaların  kendisine ait kısmını yeniden yaptı. Yıkım sırasında evi zarar gören  Cengiz Sunsal, hukuk mücadelesi veriyor. 

Kuruçeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunan evi satışa çıkardı. Söz konusu kargir evin satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Mimar Bruno Taut’un Kuruçeşme’deki evi satışa çıktı!

İstanbul’un sembol evlerinden mimar Bruno Taut’un tasarladığı Kuruçeşme’deki ‘Taut’un evi’ 20 yıl sonra satışa çıktı. Japon esintili villaya 95 milyon TL değer biçildi.

Kuru Çeşme'de 10 milyon TL'ye icradan satılık ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Kuru Çeşme Mahallesi, 1709 ada, 121 parseldeki 238,89 metrekarelik ahşap evi 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

Murat Boz Kuruçeşme'deki evi boşaltıyor!

Ünlü popçu Murat Boz ve bir süredir ilişkide olduğu Aslı Enver cephesinde sular durulmuyor. Kuruçeşme'deki evi boşaltan Enver, Boz'a haber gönderip evi boşaltmasını istedi. Şarkıcı yeni ev arayışına girdi.

Ece Erken Çeşme'den alacağı yeni evi buldu!

Sunucu Ece Erken, Çeşme'de yeni alacağı evi buldu. Alaçatı'da milli futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la 3 senedir komşu olan Erken, Çeşme'den vazgeçmeyeceğini ve yeni satın alacağı yazlıkta karar kıldığını söyledi.

Ece Erken, Çeşme’deki evini 1.8 milyon TL'ye satıyor!

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için Çeşme'deki evini satışa çıkardı. Ece Erken, 3 yıl önce Çeşme Ilıca’da bir yazlık almıştı. Ünlü sunucu, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi futbolcuların da oturduğu sitedeki evi satışa çıkardı.

İlhan Usmanbaş'ın Selamiçeşme'deki evi kentsel dönüşüme giriyor!

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Evin İlyasoğlu bu yazısında İlhan Usmanbaş ve eşi Atıfet Usmanbaş'ın İstanbul Selamiçeşme'deki evlerinin kentsel dönüşüme girmesini ele aldı.

İşte Şeyda Coşkun'un Kuruçeşme'deki evi!

Sağlıklı yaşam koçu Şeyda Coşkun Yegin, eşi Uğursay ve oğlu Arat ile yeni taşındığı Kuruçeşme’deki dairesinin kapılarını InStyle Home Şubat sayısı için açtı.

Cennetçeşme'ye kentsel dönüşüm piyangosu!

Cennetçeşme'de evi ve arazisi bulunanlara Bakanlık tarafından tapu verilecek. Bakanlığın Cennetçeşme'ye özel bir kentsel dönüşüm uygulaması başlattığını açıklayan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican "İzmir'in başına talih kuşu kondu" dedi

Uşak Eşme'de engelli çiftin evi yandı!

Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Takmak köyündeki yangında, engelli çiftin yaşadığı ev kullanılamaz hale geldi. Alınan bilgiye göre, bedensel engelli Ali ile zihinsel engelli eşi Akile Sai'nin yaşadığı evde, mutfaktaki piknik tüpünden sıçrayan kıvılcım nedeniy

çeşme evi Haberi

çeşme evi

Dünyaca ünlü mimarlık tasarım yanşmasında, iz bırakan Erdil, 'Uluslararası alanda Türkiye'nin adının duyulması bizim için onur verici oldu' dedi. 

New York merkezli, dünyanın en büyük mimari, iç mimari projeler ve tasarım ürünleri paylaşım platform ve ödül organizasyonu, Architizer'ın düzenlediği Architizer 2016 yarışmasının ödülleri açıklandı. Mimar Selim Erdil'in Çeşme- Paşalimanı'nda hayata geçirdiği 'Ma Vie La' projesi, "Mimari Betonarme" kategorisinde jüri elemelerini geçerek halk oylamasında birincilik ödülünü kazanan ilk Türk yapımı proje oldu. 

'Tasarımlarımız, çözüm odaklıdır' Projeyi ortağıyla yaklaşık 2 yıl önce yapmaya karar verdiklerini belirten Mimar Selim Erdil, 'Bu tarz projelerin ve bu kalitede ve tasarımda villalann, Çeşme'de olması gerektiğini düşünüyorduk. 

Kendimize farklı bir kulvar açmak için bu kadar iddialı bir projeyle yanşmaya girdik. Bu segmentte Çeşme'de çok fazla alternatif olmadığı için farklı...