06 / 05 / 2024

çeşme mobilya fuarı

çeşme mobilya fuarı

Çeşme'de düzenlenecek Yapı-İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı ile eş zamanlı yapılacak Mobilya-Dekorasyon ve Ev Tekstili Fuarı'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme'de ön talep dönemi başlıyor!

8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Dap Yapı için bir ilke de ev sahipliği yapacak. Proje çalışmaları devam eden Dap Nişantaşı, Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme için ilk kez fuarda ön talep alınacak...

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Yapı İnşaat ve Mobilya Fuarı için Çeşme'ye 500 arap iş adamı gelecek!

Çeşme'de düzenlenecek Yapı-İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı ile eş zamanlı yapılacak Mobilya-Dekorasyon ve Ev Tekstili Fuarı'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Erzurum'da beyaz eşya ve mobilya fuarı açıldı!

Erzurum Merkez Yakutiye ilçesinde 'Beyaz eşya mobilya ve ev tekstili fuarı' açıldı. Fuarının açılışını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanıvekili Eyüp Tavlaşoğlu, İpekyolu Mobilya Kooperetafi Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Aksu ve protokol yaptı.

2. Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı Çeşme'de!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nce (TURAB) düzenlenen fuarlarla 500 Arap işadamı, 100 İzmirli firma yetkilisiyle Çeşme'de buluşarak yatırım imkanlarını konuşacak. Fuarın açılışını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yapacak.

OFİSMOD, Suudi Arabistan Mobilya Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en büyük ofis mobilyaları fuarı olan ORGATEC’e 60 kişiyi götüren OFİSMOD, bu kez hedef pazar olarak belirledikleri Suudi Arabistan’da kasım ayında düzenlenecek Mobilya Fuarı’na üyelerinin katılımı için hazırlıklara başladı.

Rox Hotel Çobançeşme'de açıldı!

İstanbul Atatürk Havalimanının çok yakınında ve CNR Expo Fuar Merkezinin karşısında konumlanmış olan, Rox Oteller zincirinin ilk halkası olan “Rox Hotel Çobançeşme”, ilk rezervasyonlarını almaya başladı.

Türk ve Arap yapı-inşaat firmaları Çeşme'de bir araya gelecek!

Türk - Arap Ülkeleri İşadamları Derneği' nin (TURAB) Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 28-30 Nisan tarihleri arasında İzmir Çeşme'de düzenlenecek.

MODEKO İzmir Mobilya Fuarı sektörü buluşturdu!

Yerli mobilya endüstrisinin nabzının attığı MODEKO İzmir Mobilya Fuarı sektörü buluşturdu. Mobilya, dekorasyon, ev ve büro mobilyalarındaki son trendlerin sergilendiği fuara 200'e yakın firma katılıyor...

Çilek Mobilya, Mobilya Fuarı'na yeni tasarımlarıyla giriyor!

Çilek Mobilya, İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB) 2013'e Romantic ve BiConcept adlı yeni tasarımları ile girece

Fuga Mobilya İstanbul Mobilya Fuarı'nda!

Geçen yıl İstanbul Mobilya Fuarı'nda aldığı ödüllerle dikkat çeken Fuga Mobilya İMOB 2013'e katılıyor

Alfemo Mobilya, Çin Guangzhou Fuarı'ndan ödülle döndü; müşterisini Çeşme'ye tatile gönderiyor!

Şehirli ve modern çizgilere sahip yeni koleksiyonları ile 2012 yılına damgasını vuran Alfemo Mobilya, her yıl olduğu gibi bu yılda çekilişsiz kurasız, Alfemo' dan alışveriş yapanlara Çeşme'de 5 yıldızlı otelde muhteşem bir tatil imkanı sunuyor

Alfemo Mobilya, müşterisini çekilişsiz kurasız Çeşme'de 5 yıldızlı tatile götürüyor!

Şehirli ve modern çizgilere sahip yeni koleksiyonları ile 2012 yılına damgasını vuran Alfemo Mobilya, her yıl olduğu gibi bu yılda çekilişsiz kurasız, Alfemo' dan alışveriş yapanlara Çeşme'de 5 yıldızlı otelde muhteşem bir tatil imkanı sunuyor

çeşme mobilya fuarı Haberi

çeşme mobilya fuarı


Çeşme'de düzenlenecek Yapı-İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı ile eş zamanlı yapılacak Mobilya-Dekorasyon ve Ev Tekstili Fuarı'nın tanıtım toplantısı yapıldı.  Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği Başkanı Sabuhi Attar, iki fuara 500 Arap işadamının katılıp, Türk meslektaşlarıyla 10 bin iş görüşmesi yapacaklarını söyledi. Fuarlar, TURAB EXPO ve Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TURAB) İşadamları Derneği işbirliğinde düzenlenecek.


Serbest bölgeler geliyor


Toplantıya katılan Ekonomi Bakanlığı Başdanışmanı Adnan Yıldırım, "İzmir Serbest Bölgeler kenti olmalı diyor ve bunun için çalışıyoruz. Yeni serbest bölgeler için de girişimlerimiz var. Termal yatırımlar, enerji yatırımları ve yüksek teknolojili ürünlere de destekler veriyoruz. Böylece bölgemizde yapılacak olan yabancı sermayeli işletmelere de bu alanlarda 5. bölge teşvikleri verilecek. İşadamlarımıza da fuarlar düzenlemeleri, onlara katılmaları veya ticareti geliştirmeleri için tüm destekleri veriyoruz. Ama...