18 / 07 / 2024

çeşme termal tesis

çeşme termal tesis

Pagi'nin İkitelli'de inşaatını sürdürdüğü otel 2008 sonbaharında faaliyete geçecek. Şirket, işletme için ise Courtyard by Marriott ile 20 yıllığına anlaştı.

Çeşme Termal Sağlık Merkezi için imzalar atıldı!

İzmir Çeşme'de yılın 12 ayı boyunca turizmin canlı kalmasını sağlayacak "termal sağlık merkezi" projesi için imzalar atıldı.

İzmir Çeşme Pırlanta Plajı'na 3 ayrı tesis geliyor!

“İzmir Çeşme Pırlanta Plajı” için üç ayrı ihaleye çıktı. İzmir Çeşme Pırlanta Plajı'nın toplam üç noktasında günübirlik tesisler yapılarak,

İzmir Çeşme'de 4.9 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, Dalyan, İnönü Fahrettin Paşa, Sakarya ve Salyan'da bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. Turistik tesis alanı, konut alanı ve günübirlik tesis alanı gibi imar durumu olan gayrimenkullerin toplam bedeli 4 milyon 928 bin 550 TL olarak belirlendi.

Çeşme'ye 30 milyon dolarlık termal otel geliyor!

Gaziantepli işadamı Yaşar Çılkiz, Alaçatı’ya kazandırdığı ve işletmesini Alkoçlar’ın yürüttüğü Alaçatı Exclusive Hotel’den sonra Çeşme Dalyan bölgesine de lüks termal otel inşaatı için kolları sıvadı.

Gemlik’e termal tesis inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Yalova yolu kenarındaki termal suyu değerlendirmek için Gemlik’e güzel bir termal tesis kazandırıyoruz." dedi.

İzmir Çeşme Ilıca'daki termal tesis tekrar halka açılacak mı?

Ilıca’da Atatürk’ün kaldığı Rasim Palas Oteli’nin karşısındaki termal tesis kaderine terk edildi. 15 yıl önce Çeşme Belediyesi tarafından mühürlenen tesisten kimse faydalanamazken, bir grup vatandaş suç duyurusunda bulundu

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık!

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede fitness center ve termal havuz gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Kuruçeşme Galatasaray Adası sosyal tesis olarak kalacak!

Kuruçeşme'deki adanın kullanımı için Galatasaray Yönetimi'nin istediği yetki kongresi bugün yapılırken, delegeler Ada'nın Galatasaray'ın bünyesinde sosyal tesis olarak kalmasını istedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Gemlik'e termal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ilçesinde İstanbul yolu kenarında yeraltından çıkan ve Karsak Deresi’ne, oradan da denize akan 38 derece sıcaklıktaki suyu değerlendirmek için bölgeye termal tesis kuruyor...

Çeşme'de turizm 12 aya yayılacak!

TETUSA, 40 milyon dolarlık yatırımla büyük bir termal tesis kuracak. 2018'de tamamlanması planlanan proje ile Çeşme'nin hayalini kurduğu turizm 12 aya yayılmış olacak.

Çeşme Termal Turizm Tesisi ihalesini TETUSA kazandı!

Çeşme'de termal turizm tesisi için, Bakanlığın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi TETUSA AŞ. kazandı. 2018'de tamamlanması planlanan proje ile Çeşme'nin hayalini kurduğu turizm 12 aya yayılmış olacak.

Çeşme'ye termal turizm tesisi geliyor!

ÇEŞME’ye termal turizm tesisi kazandırmak için 2005’te yolan çıkan İzmirli 60 ortaklı TETUSA, nihayet amacına ulaştı. sağlık bakanlığı’nın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi TETUSA A.Ş. kazandı.

İpekiş Fabrikası'nın bulunduğu alana termal tesis yapılacak!

Bursa Atatürk Stadyumu'nun yıkılıp yerine meydan yapılması yönündeki karar, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanarak yürürlüğe girdi. İpekiş Fabrikası'nın bulunduğu alanda da mülk sahibince termal tesis inşa edileceğini söylendi.

çeşme termal tesis Haberi

çeşme termal tesis


TEKSTİL sektöründe 25 yıldır faaliyet gösteren ve ihracat ağırlıklı çalışan Pagi Pamuklu Örme, turizm sektörüne ısınıyor. İkitelli'de Pagi'nin üretim ve idari merkezinin yer aldığı arazinin hemen yanı başında dört yıldızlı, 395 yataklı bir otel inşaatını sürdüren şirket, 2008 sonbaharında oteli faaliyete sokacak. Pagi Pamuklu Örme'nin ortaklarından Cevat Karahasanoğlu, otelin işletmesi için ünlü otelcilik şirketi Marriott International bünyesindeki markalardan Courtyard of Marriott ile anlaştıklarını söyledi. Karahasanoğlu, Marriott ile 20 yıllık bir anlaşma yaptıklarını ifade etti. İkitelli bölgesinde konaklama eksikliğinin bulunmasının kendilerini bu yatırıma ittiğine dikkat çeken Karahasanoğlu ‘Orta ve büyük ölçekli firma sahiplerine hitap edebilecek şekilde dört yıldızlı bir otel yapıyoruz' dedi.


ÇEŞME'YE...