04 / 05 / 2024

Çeşmood Residence nerede

Çeşmood Residence nerede

Mete Veryeri, Ali Veryeri ve Alper Veryeri inşaat sektöründe iddialı işlere imza atarak 70 yıllık tecrübenin hakkını veriyor. Ali Veryeri İnşaat'ın Çeşmood Residence'ı aralık ayında teslim edilecek.

Çeşmood Residence'ta 590 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

43 yıldan bu yana İzmir ve çevresinde bin 200 adet bina, site, residence, villa ve taş ev projeleri hayata geçiren Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde yeni bir projeye başladı.

Teras Kule Kartal Residence nerede?

Ön talep toplanan Teras Kule Evleri'nde satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. Proje Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilecek. Peki Teras Kule Kartal Residence nerede?

DKY Ada Residence nerede?

DKY Ada Evleri 4 blok halinde inşa edilecek. Firma bünyesinde 36 ay vade imkanı sunan projede 740 adet konut bulunuyor. Peki DKY Ada Residence nerede?

Helis Moon Residence nerede?

Arsa alanı 19 bin metrekare olarak belirtilen Helis Moon Konutları 2 blok halinde hayata geçirilecek. Projede konut ve ticari birimler yer alacak. Peki Helis Moon Residence nerede?

Atiye Residence nerede?

Atiye Residence nerede? İstanbul Kağıthane'de yer alan Atiye Residence projesinin lansmanı 16 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Atiye Residence projesi 108 adet 2+1 daireden meydana geliyor...

Anatolium Marmara Residence nerede?

Anatolium Marmara Ofisleri Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası taşıyor. 3 ay içerisinde satışa çıkacak projedenin kiralanabilir alanı 60 bin metrekareden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Residence nerede?

Büyükçekmece Liv Residence nerede?

Daire seçeneklerinin 2+1'den başlayarak 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı Liv Büyükçekmece projesi 9 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Liv Residence nerede?

İnanlar Terrace Koru Residence nerede?

Terrace Koru Evleri fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. İnanlar İnşaat imzası ile yükselen projede 30 ay vade avantajı sunuluyor. Peki İnanlar Terrace Koru Residence nerede?

AND Kartal Residence nerede?

7 bloktan oluşan AND Kartal Konutları Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje 46 bin 597 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki AND Kartal Residence nerede?

Bakırköy City Residence nerede?

Bakırköy City'de dairelerin alanları minimum 87 metrekare olarak tasarlandı. Proje bedeli 200 milyon TL olarak belirlenen proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bakırköy City Residence nerede?

Beyoğlu Elysium Soul Residence nerede?

Elysium Soul Beyoğlu'nda daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 6 bin 610 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Beyoğlu Elysium Soul Residence nerede?

Mavi Bahçe Mavişehir nerede?

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen ve 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan olan Mavi Bahçe Mavişehir nerede, Mavi Bahçe Mavişehir mağazaları, Mavişehir Mavibahçe AVM adres, Mavibahçe Karşıyaka ulaşım bilgisi...

Tual Adalar Residence nerede?

8 blok halinde inşa edilecek Tual Adalar'da daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Peki Tual Adalar Residence nerede?

Sahilada Maltepe Residence nerede?

Maltepe Sahilada Konutları 1+1'den dublekse kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 10 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Sahilada Maltepe Residence nerede?

Çeşmood Residence nerede Haberi

Çeşmood Residence nerede

Emlak sektörünün öncü firmalarından 70 yıllık deneyime sahip Veryeri Grup'un, Çeşme merkezde gerçekleştirdiği Çeşmood Residence'ta daire fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde. Çeşmood Residence adlı çok özel bir projesini daha hayata geçiriyor. Ali Veryeri İnşaat tarafından 35 milyon TL tutarındaki yatırım değeri ile tamamlanmak üzere olan ve ailenin üçüncü kuşak temsilcilerinden İç Mimar Alper Veryeri taralından projelendirilerek inşa edilen Çeşmood Residence, ikisi üç, biri dört katlı olmak üzere toplam üç bloktan oluşuyor.


Yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan Çeşmood Residence Projesi'nde alanları 147 ile 152 metrekare arasında değişen 3+1 ve alanları 121 metrekare olan 2+1 daireler yer alıyor. 7 bin 750 metrekare inşaat alanına sahip projede fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor. 


250 metrekare sosyal tesis alanı bulunan projede...