01 / 05 / 2024

Cesur Tnt İnşaat iletişim

Cesur Tnt İnşaat iletişim

Cesur Tnt İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tnt Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnt Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tanta tarafından kuruldu.

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Çalışkan ve Enes Mikdad Çilekci ortaklığında kuruldu.

Tnt Hafriyat Nakliye İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnt Hafriyat Nakliye İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Tnt İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tnt İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy’de 240 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Tandıroğlu tarafından kuruldu.

TNT Emlak Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TNT Emlak Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ant Burak Ergün ve Talat Oğuz İnce tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cesur Tnt İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Tnt İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Cesur Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Cesur tarafından kuruldu. 

Tnt Dayanıklı Yapı İnşaat Taahhüt Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnt Dayanıklı Yapı İnşaat Taahhüt Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Sultangazi'de Ayşegül Doğan tarafından kuruldu. 

Perviz Cesur Mehmet Cesur Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perviz Cesur Mehmet Cesur Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Cengiz Cesur, Mehmet Cesur, Perviz Cesur ve Cihan Cesur ortaklığında 10 milyon 962 bin 960 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Bekir Cesur, Taha Aktülün ve Necati Aktülünden yeni şirket!

Kentyap İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Bekir Cesur, Başkan Yardımcısı olarak Taha Aktülün ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Necati Aktülün görev yapacak

Cesur Tnt İnşaat iletişim Haberi

Cesur Tnt İnşaat iletişim

Cesur Tnt İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Cesur Tnt İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Karadeniz Mah.Eski Edirne Asf. Cd.Venezia G Blk.N:408 G/36...