28 / 07 / 2024

Çetin Aksoy

Çetin Aksoy

Aksoy Kerestecilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çetin Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatlar!

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Üçgen Mimarlık İnşaat imzasını taşıyan Aksoy VIP Konutları, bu yıl ortasında teslim edilecek...

Aksoy Holding İstanbul'da proje yapmaya hazırlanıyor!

Aksoy Holding CEO'su Batu Aksoy,önümüzdeki yıllarda İstanbul'daki arsalarını değerlendirecek projeler yapabileceklerini söylüyor. Aksoy İstanbul'da 2017 ortasından itibaren farklı konseptte bir proje geliştirebileceklerini belirtiyor.

Davut Çetin: Orduevi dahil kamu sosyal tesislerinin tamamı taşınmalı!

ATSO Başkanı Davut Çetin Cumhuriyet Meydanı'ndaki Orduevi dahil kamu sosyal tesislerinin tamamının taşınması gerektiğini söyledi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın yılın ilk meclis toplantısında Başkan Davut Çetin'den ilginç bir öneri geldi.

Aksoy Holding gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Aksoy, Bodrum Tilkicik Koyu’nda 250 milyon $ yatırımla hayata geçireceği Epique Island projesiyle iddialı. 75 lüks villa, 150 yat kapasiteli marina ve 50 süitli otelden oluşan projede villalar 2017’de, otel ve marina 2018’de hizmete girecek.

Siirt Çetin Barajı ve HES projesi inşaatı durdurulmadı!

Norveçli Statkraft, Siirt'te yapımı süren 601 milyon euro yatırım tutarı olan 517 MW'lık Çetin Barajı ve HES projesi inşaatının bir bölümünün geçici olarak askıya alındığını, yatırımın tamamen durdurulmasının sözkonusu olmadığını bildirdi.

Siirt Çetin HES Enerji projesinde çalışmalar durdu!

Siirt'te 1 milyar dolar ile Çetin HES Enerji Projesi yatırımı bulunan Norveç firmasına ait Statkraft Enerji AŞ.'nin çalışmaları durduruldu. Barajda taşeron firma bünyesinde çalıştırılan yaklaşık 900 işçi ücretli izne gönderildiği belirtildi.

Soner Çetin Barselona'daki kentsel dönüşümü inceledi!

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin, meclis üyeleriyle birlikle Ispanya'nın Barselona kentine inceleme gezisinde bulundu. Çetin yaptığı gezide çevre ve kentsel dönüşüm incelemelerinde bulundu.

Davut Çetin: 2016 Eylem Planı çıkarılacak!

Antalya ve ATSO olarak vizyonumuzu büyütmemiz, daha fazla ve daha hızlı çalışmamız gerekiyor diyen ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO Müşterek Toplantısı’nda öncelikli konuların belirlenip “2016 Eylem Planı”nın çıkarılacağını vurguladı.

Davut Çetin: Kentsel dönüşüm hayati meseledir!

Kentsel Dönüşüm adı altında parsel bazında eski yapıların yıkılıp, yenilerinin yapılmasına tepki gösteren ATSO Başkanı Davut Çetin, belediyelerin acilen kentsel dönüşüm kurultayını toplamasını istedi.

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Şenol Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Erdem Sokak Sabuncuoğlu Sitesi'nde kuruldu.

Batu Aksoy Bodrum'daki gayrimenkul projelerini anlattı!

Ağırlıklı olarak enerji, petrol ve gayrimenkul yatırımları ile bilinen Aksoy Holding, Irak'tan sonra İran'ı da gözüne kestirdi. Irak'ta madeni yağ şirketiyle yer alan grup, ambargolardan kurtulmaya hazırlanan İran'da yatırım ofisi açıyor.

Erol Aksoy’un arsalarının metrekaresine 480 TL değer biçildi!

2008’de işadamı Erol Aksoy’un TMSF tarafından el konulan arsalarının metrekaresine 480 TL değer biçildi.

Aksoy Holding'den Bodrum Tilkicik Koyu'na Epique Island projesi!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği gayrimenkul projesi olan Epique Island, Bodrum'un Tilkicik Koyu'nda yer alacak.

Çetin Aksoy Haberi

Çetin Aksoy

Aksoy Kerestecilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çetin Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Aksoy Kerestecilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; KERESTECİLİK VE ORMAN ÜRÜNLERİ a. Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi, bunların işlenmesi, yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması. b. Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste, tomruk imalatı,alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı. c. Her nevi parke, sunta, duralit gibi ürünlerin imali, bunların üretiminde kullanılan her türlü...