18 / 05 / 2024

Çetin Batu imar

Çetin Batu imar

Çetin Batu İnşaat firmasının sahiplerinden Çetin Batu, inşaat sektörünün ekonominin gerçek anlamda lokomotifi konumunda olduğunu söyledi.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Manisa Turgutlu'nun yeni imar planına 'fay hattı' kriteri!

'Turgutlu'nun Fay Hatları ve Deprem' konferansında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu'nun imar planının fay hattı dikkate alınarak yapılacağını söyledi.

Devrekli heyelanzedelere ev ve imar müjdesi!

Zonguldak Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un girişimleri sonucunda heyelanzedelerin sorunları çözülüyor. Bölgede heyelanzedeler için yapılması planlanan konutların proje ve imar çalışmalarına başlandı.

Adana Şambayadı'nın 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Şambayadı, Kabasakal, Esentepe bölgesindeki imar sorununun ortadan kalktığını söyledi. 

Adana Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorununu çözmek için bir araya geldi.

AYAMDER'den Çukurova'da imar çağrısı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 50’yi aşkın STK başkanı ile danışma kurulu toplantısında biraraya geldi. STK temsilcileri, ilçeye yüksek katlı konut için imar verilmesi konusunda taleplerini dile getirdi.

İnşaat sektörünün en önemli sorunu imar!

Çetin Batu İnşaat firmasının sahiplerinden Çetin Batu, inşaat sektörünün ekonominin gerçek anlamda lokomotifi konumunda olduğunu söyledi.

Antalya 100.Yıl Spor Kompleksi'nin imar planına karşıyız!

ATSO Başkanı Davut Çetin, 33 bin kişilik stadyum yapımı karşılığında TOKİ'ye devredilen 100.Yıl Spor Kompleksi'nde yapılaşmaya izin veren imar planı değişikliğine karşı olduklarını söyledi.

Çetin Osman Budak'tan TOKİ önergesi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, TOKİ'nin kamulaştırma, mülkiyet, imar planı gibi gerekli koşullar tamamlanmadan yaptığı ihaleler nedeniyle oluşan kamu zararları için araştırma istedi.

Soner Çetin: İmar Adana'da kangren haline geldi!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği yönetici ve üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i konuk etmiş. Böyle bir buluşmada da haliyle sohbetin ana konusu kentimizin imar sorunu oluşturmuş.

Çukurova'da onaylanmış imar planları bile inceleniyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Meclisi’nden birkaç ay önce geçen 1/1000’lik uygulama imar planı hakkında ”Olası yanlışlıkların önüne geçmek” amacıyla inceleme başlattı.

Soner Çetin: İmara uygun olmayan binalara inşaat izni vermeyeceğiz!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Halk Gününde yaptığı açıklamada Hormonlu binaları imar izinlerine uygun hale getirmedikleri sürece bu inşaatların yapımına izin vermeyeceğiz ifadelerini kullandı!

Çetin Batu imar Haberi

Çetin Batu imar

Çetin Batu İnşaat firmasının sahiplerinden Çetin Batu, inşaat sektörünün ekonominin gerçek anlamda lokomotifi konumunda olduğunu söyledi. Gazette’ye özel röportaj veren Çetin Batu, bünyesinde onlarca sektörü besleyen inşaat sektörünün, ne yazık ki Adana’da ciddi sorunlar yaşadığını kaydetti. Batu, ilçe belediyelerinin imarla ilgili bir şeyler yapmaya çalışırken, Büyükşehir Belediyesi’nin engel olduğu iddiasında da bulundu.


Çetin Batu İnşaat firmasının sahibi Çetin Batu’yla yaptığımız o röportaj:


 Sayın Çetin Batu, röportajımıza önce sizi tanıyarak başlayalım.


Çetin Batu İnşaat altı yıldır firma olarak faaliyet göstermekte. Hani derler ya inşaatın çekirdeğinden yetişme, bu benim için geçerli. Mehmet Batu İnşaat bünyesinde inşaat faaliyetine başladım.


Bize, Çetin Batu İnşaat’ın kuruluş öyküsünü anlatır mısınız?


Çetin Batu İnşaat’ın kuruluş öyküsü çok uzun yıllara dayanıyor. Aşağı yukarı 40 yıllık serüvenden bahsediyoruz. Mardin’den Adana’ya gelip inşaat betonculuğuyla...