10 / 05 / 2024

Çetin İpek

Çetin İpek

İç Art Yapı İnşaat Sanayi Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Çetin İpek, İlhan Demirbacak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Davut Çetin: Kira ve ciro kaybı destekleri yetersiz kaldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kira yardımının yetersiz kaldığını dile getiren Davut Çetin, “Bizim üyemize 750 lira kira yardımı, 40 bin lira tavanlı ciro kaybı yardımı, 5 bin lira hibe gibi yardımlar yetmez" dedi.

Davut Çetin: Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmeli!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, salgın sürecindeki en önemli sorunun işletmelerin finansman durumu olduğunu belirtti. Çetin, "Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmelidir" dedi.

Pek Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pek Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Nihat Pek tarafından kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Çetin Osman Budak'tan esnaf kiraları açıklaması!

Pandemiden en fazla etkilenen sektörün turizm olduğunu söyleyen CHP’li Çetin Osman Budak, “Turizme verilen destek borç ertelemeden öteye geçemedi” dedi. Budak, kiralarla ilişkin de konuştu. 

Çetin 34 İnşaat Ve Promosyon Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çetin 34 İnşaat Ve Promosyon Ürünleri Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erman Çetin tarafından kuruldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Apartmanda köpek beslemek yasak mı? Dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında, apartmanda Apartmanda kedi-köpek beslemeyi kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Soner Çetin: Projeye aykırı inşaata izin vermem!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremi nedeniyle inşaatların projeye uygun yapılmasının hayati önemini bir kez daha ortaya koyduğundan bahsederek, ''Projeye aykırı inşaata izin vermem” diye konuştu.

IMF Başkanı Georgieva: Geleceğin pek çok işi 'yeşil ekonomi'de!

IMF Başkanı Georgieva, küresel ekonominin büyük dönüşüm geçirdiğini dile getirerek iş açısından zengin bir ekonomik toparlanma ile iklim değişikliğiyle mücadelenin birbirini desteklediğini, geleceğin pek çok işinin 'yeşil ekonomi'de olduğunu ifade etti.

Sinan Çetin Büyükada'daki evini 2 milyon dolara sattı!

Sinan Çetin, geçen yıl Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’ndeki 278 metrekarelik denize sıfır villasını 2 milyon dolara sattı... 

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Çetin İpek Haberi

Çetin İpek

İç Art Yapı İnşaat Sanayi Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Çetin İpek, İlhan Demirbacak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu. 


İç Art Yapı İnşaat Sanayi Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İç Art Yapı İnşaat Sanayi Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak, No:1C D:1 Blok...