07 / 05 / 2024

Çetin Limanoğlu

Çetin Limanoğlu

Coşyiğitoğlu İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Özkan Özyiğit, Emre Coşar, Çetin Limanoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Avrupalı yönünü en yakın alternatif Türkiye’ye çevirdi

Avrupa’daki enerji çıkmazının ardından Türkiye’nin daha fazla ön plana çıkmaya başladığını belirten İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönt. Kurulu Başkanı Çetin Tecdelioğlu, fason üretim için Türkiye’nin tercih edilebileceğini belirtti.

Akdm Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdm Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Koçer ve Rahmi Çetin Halazaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mivango İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mivango İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Sedat Sarıcaoğlu ve Alpaslan Limanoğlu ortaklığında kuruldu.

Vt Proje Havuz Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vt Proje Havuz Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile orçun Çiçekoğlu ve Rahmi Çetin Halazaoğlu ortaklığında kuruldu.

Olayların ismi Rüzgar Çetin Asmalımescit'te otel yaptırıyor!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, turizm işine girdi. Çetin, Asmalımescit’te bulunan bir binayı restore ettirerek otele dönüştürecek.

Ali Çetin Şener koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi oğlu olarak gördüğü; Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Çetin Şener'in koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi...

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ömer Çetin  Nuhoğlu, Zeynep Nuhoğlu ve Ayşe Nur  Nuhoğlu Aygün ortaklığında kuruldu. 

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çetin tarafından kuruldu. 

Çetin Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin Çelik tarafından kuruldu.

Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş gözaltına alındı!

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Yozgat Eymir'e yeni park yapıldı!

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesine yeni park yapıldı. Belde Başkanı Çetin Mertoğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sinemoğlu İnşaat Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinemoğlu İnşaat Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de Çetin Yılmaz tarafından kuruldu.

Çetin Nuhoğlu: Ulaştırma sektörü çağ atlayacak!

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Başbakan Binali Yıldırım liderliğindeki yeni hükümet döneminde ulaştırma sektörünün çağ atlayacağını belirtti.

Çetin Limanoğlu Haberi

Çetin Limanoğlu


Coşyiğitoğlu İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Özkan Özyiğit, Emre Coşar, Çetin Limanoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu. 


Coşyiğitoğlu İnşaat ve Gıda Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b-İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c-Her türlü  yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. d-Her türlü restoran,cafe, lokanta gibi gıda...