30 / 04 / 2024

Cevahir AVM adres

Cevahir AVM adres

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun...

Ebebek Cevahir AVM’de mağaza açtı!

Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden ebebek yeni mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Vega AVM'ye nasıl gidilir? Lokasyon bilgisi!

Vega AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'ye nasıl gidilir? İşte Vega AVM lokasyon bilgisi!

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Biz Cevahir AVM’deki mağazalar teker teker kapanıyor!

Açılışını 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi’nde birçok işletme ekonomik kriz nedeniyle kepenk kapattı.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir?

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte kapılarını yeni açacak olan Avlu34 ile ilgili merak edilenler...

10 Burda'ya nasıl gidilir? 10 Burda adres!

1.200 kişiye istihdam sağlayacak olan 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda'ya nasıl gidilir? İşte 10 Burda adres bilgisi...

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM'deki mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.

Kadınlara özel Zeruj Port AVM adres!

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi Zeruj Port nerede? Zeruj Port AVM'ye nasıl gidilir?

Cevahir AVM'nin yetkilileri ifadeye çağrıldı!

Savcılık, 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışmasının bitmediği Cevahir AVM'nin sahibi İngiliz şirketin yetkililerini ifadeye çağırdı.

Cevahir AVM adres Haberi

Cevahir AVM adres

İstanbul Cevahir AVM; birbirinden renkli yeni yıl aktiviteleri, bir kış masalı yaşattıran süslemeleri ve mağazalarının özel kampanyaları ile 2015’e coşkulu bir merhaba diyor.


Kendi Yılbaşı Ağacını Kendin Süsle


01-31 Aralık tarihlerinde Cevahir AVM ziyaretçileri, kendi yılbaşı ağaçlarını dijital ortamda süsleyebilecekler. Etkinliğin sonunda süsledikleri ağaçlarla birlikte çektirdikleri fotoğraflar kendilerine hediye edilecek.


Çocuklar Kendi Masal Kitabının Kahramanı Oluyor!


Cevahir AVM, “yeni yılın masal kahramanları” adı altında düzenlediği etkinlikleri ile çocuklara hem sürpriz hediyeler kazandıracak hem de kendi fotoğrafları bulunan bir masal kitabı hediye edecek. 15-29 Aralık tarihlerinde etkinliğe katılan çocuklar böylelikle, kendi masal kitaplarının kahramanı olma şansı yakalayacak.


Yeni Yılın Yeni Kahramanları


İstanbul Cevahir, 15-29 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerine görevler verecek. Bu görevleri tamamlayanlar, “yeni yılın yeni kahramanları” olarak hem kapağında kendi fotoğrafları olan tamamladıkları görevleri içeren...