05 / 05 / 2024

Cevahir AVM ödül

Cevahir AVM ödül

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından düzenlenen 2014 Solal Marketing Awards’ da “TweetBox” projesi ile Sosyal Medya Kategorisinde ödül kazandı...

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

İstMarina AVM’ye MarCom Awards'tan 4 ödül!

İstMarina Alışveriş Merkezi, Dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ödülleri arasında gösterilen Marcom Ödülleri’nde 4 kategoride Platin ödül almaya hak kazandı.

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

CEFIC'e Stevie Adwards'dan 7 ödül birden!

Bu yıl 15. kez verilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri sahiplerini buldu. CEFIC tarafından yönetilen CarrefourSA Bursa AVM 15. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde toplamda 7 ödül aldı.

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM'deki mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Cevahir AVM'nin yetkilileri ifadeye çağrıldı!

Savcılık, 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışmasının bitmediği Cevahir AVM'nin sahibi İngiliz şirketin yetkililerini ifadeye çağırdı.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Biz Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Biz Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Biz Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi!

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü kapılarını açıyor. Peki Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi...

Cevahir AVM ödül Haberi

Cevahir AVM ödül

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl en prestijli pazarlama projelerinin ödüllendirildiği yarışmada İstanbul Cevahir, sosyal medyanın heyecanını alışveriş merkezinin içerisine taşıyarak farklı bir alışveriş deneyimi sunan “TweetBox” projesiyle ödüle layık görüldü.


Uluslararası platformlarda aldığı pazarlama ödülleriyle adından söz ettiren Cevahir AVM; bünyesindeki markaları, sürpriz kampanyaları ve etkinlikleri ile ziyaretçilerine hem farklı hem de keyifli bir alışveriş ortamı sunmaya devam...