10 / 05 / 2024

Çevikel Ticaret Emlak iletişim

Çevikel Ticaret Emlak iletişim

Çevikel Ticaret Emlak İnşaat Tarım Hırdavat Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Çevikel tarafından kuruldu.

Çevikel Ticaret Emlak İnşaat Tarım Hırdavat Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çevikel Ticaret Emlak İnşaat Tarım Hırdavat Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Çevikel tarafından kuruldu.

Rst Ticaret Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rst Ticaret Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Awezan Mohammed Ali Ali tarafından kuruldu.

Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Ağustos 2014 tarihinde Cemil Çümen tarafından kuruldu. Şirketin ofisi Başakşehir Kayabaşı'nda yer alıyor...

Aro Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aro Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atiye Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Jet KEnt1 Sitesi, B3 B Blok'ta kuruldu.

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business World Emlak Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Abdulnaser Alabdin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz 2014 tarihinde Esenyurt, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Milli Emlak, Tuzla'da ticaret ve hizmet alanı satıyor!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kartal Emlak Müdürlüğü, Tuzla Kafkala Mevkii'ndeki ticaret-hizmet alanı vasıflı 2.988 metrekare tarlayı 4 milyon 950 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. İşte ihalenin detayları...

Karaca Turizm Emlak İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Turizm Emlak İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Medeni Kaymaz tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi, Gelincik Sokak'ta kuruldu.

Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Nakliye Gıda Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Umut Tamkoç Şube Müdürlüğü'nde 17 Temmuz tarihinde kuruldu.

E Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

E Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Müslim Güneş, Abdullah Erkan, İbrahim Sezen tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Temmuz'da kuruldu.

Rose Emlak Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose Emlak Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Soheil Norouzi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Papatya Residence 2'de kuruldu.

Yemen Oto Kiralama Turizm İnşaat Emlak Gıda Bilişim Eğlence Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yemen Oto Kiralama Turizm İnşaat Emlak Gıda Bilişim Eğlence Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sırımsı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Yirmi9 İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yirmi9 İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Polat, İlyas Keleş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Florya, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Tam Müteahhitlik İnşaat Emlak Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Müteahhitlik İnşaat Emlak Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Volkan Doğan, Ufuk Göçer tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da Sultangazi'de kuruldu.

Çevikel Ticaret Emlak iletişim Haberi

Çevikel Ticaret Emlak iletişim

Çevikel Ticaret Emlak İnşaat Tarım Hırdavat Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Çevikel tarafından kuruldu.

Çevikel Ticaret Emlak İnşaat Tarım Hırdavat Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, Park bahçe düzenlemeleri ,kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa,...