06 / 05 / 2024

cevizlibağ parima residence örnek daire

cevizlibağ parima residence örnek daire

Parima Rezidans Cevizlibağ teslim tarihi kapsamında konut teslimlerinin 2014 yılında yapılması planlanıyor. Cevizlibağ Bölgesi'ndeki Parima Rezidans'ta konutlar stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak belirlendi

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Topkapı Evleri Cevizlibağ 2017 ev fiyatları!

Topkapı Evleri Cevizlibağ 2017 ev fiyatları minimum 489 bin TL'den başlıyor. Projede 60 aya kadar sıfır faizle ödeme yaparak ev sahibi olmak mümkün...

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale 2!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale 2 projesi İstanbul Cevizlibağ'da inşa ediliyor. Projede 273 adet daire ve 21 ticari birim bulunuyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ev fiyatları!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ev fiyatları 700 bin liradan başlayarak değişiyor. E-5 üzerinde yer alan Avrupa Konutları Kale projesinde teslimler üç ay erken başladı...

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları!

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları 465 bin liradan başlıyor. Fer Yapı'nın Merter - Cevizlibağ aksında inşa ettiği Parima projesinde 223 adet bağımsız ünite yer alıyor...

Cevizlibağ-Yenibosna aksındaki konutların metrekaresi 22 bin 700 TL!

EVA 'nın araştırması Cevizlibağ - Yenibosna aksının konumu itibariyle özellikle hizmet sektörü tarafından tercih edildiğini, yeni konut projelerinin 3 bin 250-22 bin 700 TL/metrekare gibi geniş bir aralıkta seyrettiğini ortaya koyuyor.

Cevizlibağ- Ataköy hattı konut bölgesi oluyor!

İstanbul'un eski sanayi bölgesi Cevizlibağ ile toplu konut alanı Ataköy arasındaki 7 kilometrelik hat, yeni imar planları ile konut hattı oluyor.

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları!

Toplam 500 adet bağımsız birimin yer aldığı projede daireler 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükseliyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede satışlar Şubat ayında başlayacak. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim!

İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satış tarihi!

İstanbul' un Avrupa yakasında Cevizlibağ' da inşa edilen projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satış tarihi olarak Şubat ayında olması belirlendi.

Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ!

Kınaş İnşaat imzasını taşıyan Seyr-i İstanbul Cevizlibağ projesinin lansmanı Şubat 2016 yılında yapılacak. Kınaş Seyr-i İstanbul Cevizlibağ projesinde 350 daire, 150 ticari birim olacak...

cevizlibağ parima residence örnek daire Haberi

cevizlibağ parima residence örnek daire

Fer Yapı projesi olan Parima Residence, Avrupa Yakası içerisinde Cevizlibağ'da konumlandırılıyor. 126 rezidans daireden meydana gelen Fer Yapı Parima Rezidans, 12 kattan meydana gelen tek bloktan oluşuyor. 


Parima Rezidans Cevizlibağ Projesi kapsamında stüdyo ve de 1+1 konut tipleri bulunuyor. Projedeki konutların alanları 37 metrekareden başlıyor ve 101 metrekareye kadar yükseliyor. 




Parima Rezidans Cevizlibağ teslim tarihi kısmına geçmeden önce fiyat bilgisinden bahsedelim...


Parima Rezidans Cevizlibağ fiyat listesi!

Parima Rezidans Cevizlibağ satış fiyatları metrekare birim olarak 3 bin 500 TL olarak belirlendi. 


Parima Rezidans Cevizlibağ teslim tarihi!

Parima Rezidans Cevizlibağ teslim tarihi olarak 2014 yılı belirlendi. 


Parima Cevizlibağ projesi kapsamında toplantı odası, vip lounge, çatı terası, fitness...