11 / 05 / 2024

cevizlibahçe konutları ne zaman teslim

cevizlibahçe konutları ne zaman teslim

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuztürk, Nene Hatun Mahallesi'nde gerçekleştirilen Cevizlibahçe konutlarının kentsel yenileme çalışmasını inceledi. Cevizlibahçe konutları kentsel yenileme çalışmalarının, 24 ay sonra tamamlanacağı belirtildi..

Mercedes E-Serisi Temmuz ayı fiyatları belli oldu! Mercedes E serisi ne kadar? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi bulunan otomobil markası Mercedes'in E Serisi Temmuz 2022 fiyat listesi yayımlandı. Peki en ucuz Mercedes E Serisi ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mercedes E-Serisi Haziran ayı fiyatları belli oldu! Mercedes E serisi ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi bulunan otomobil markası Mercedes'in E Serisi Haziran 2022 fiyat listesi yayımlandı. Peki en ucuz Mercedes E Serisi ne kadar oldu? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi'ne inceleme!

Yüksek Öğretim Kurulu heyeti, Silivri’de bu yıl eğitim öğretimine başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi’ne tahsis edilen binalarda incelemede bulundu.

TSMD 2018 Proje Yönetimi Eğitimi ne zaman?

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2018 yılı eğitimleri, PMI (Proje Yönetimi Eğitimi) konusu ile devam ediyor. Peki eğitimler ne zaman?

Tem Avrasya Konutları ne zaman teslim?

Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Tem Avrasya Konutları 'nda yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede daire fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Peki Tem Avrasya Konutları ne zaman teslim?

Mint E5 Konutları ne zaman teslim?

Mint Yapı tarafından hayata geçirilen Mint E-5 projesinde metrekare birim fiyatları 7 bin 600 TL'den başlıyor. Peki Mint E5 Konutları ne zaman teslim?

Ödül İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Ödül İstanbul projesi 2 bin 683 konut ve 102 adet ticari birimden oluşuyor. Ödül İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Yüzde 11 indirim imkanı sunulan Resim Modern projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor. Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

cevizlibahçe konutları ne zaman teslim Haberi

cevizlibahçe konutları ne zaman teslim

ESENLER Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuztürk, Nene Hatun Mahallesi'nde gerçekleştirilen Cevizlibahçe konutlarının kentsel yenileme çalışmasını inceledi. Oğuztürk'e eşlik eden Esinder Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, vatandaşın kazançlı çıkacağı kentsel dönüşüm yaptıklarını söyledi. Cevizlibahçe konutları, 24 ay sonra...