17 / 05 / 2024

ÇEVKO Özen Cam Silivri Belediyesi işbirliği

ÇEVKO Özen Cam Silivri Belediyesi işbirliği

Silivri Belediyesi, ÇEVKO ve Özen Cam işbirliğiyle geri dönüşüm faaliyetlerini hızlandırdı. Cam atıkların toplanması ile ilgili cam kumbara sayısını 88'e yükselten Silivri Belediyesi, düzenli aralıklarla bakımını ve boşaltma işlemini gerçekleştiriyor.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi Mehmet Özen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Silivri'de geri dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Silivri Belediyesi, ÇEVKO ve Özen Cam işbirliğiyle geri dönüşüm faaliyetlerini hızlandırdı. Cam atıkların toplanması ile ilgili cam kumbara sayısını 88'e yükselten Silivri Belediyesi, düzenli aralıklarla bakımını ve boşaltma işlemini gerçekleştiriyor.

Zen Yapı Endüstri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Yapı Endüstri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Karaoğlanoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Trakya Cam Akademisi camda doğru tercihin önemini anlatıyor!

Enerjinin daha verimli kullanılması konusunda toplumun her kesimini bilinçlendirmeyi amaçlayan Trakya Cam’ın yapı sektörü profesyonelleri ve temsilcilerine yönelik olarak hayata geçirdiği ‘Trakya Cam Akademisi’nin ilk durağı Antalya oldu.

Trakya Cam Akademisi Buluşması düzenlendi!

Ebru Şapoğlu, Rixos Dawtown Otel'de gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılarda cam seçiminin önemi ve ürün çeşitliliği konularında turizm ve inşaat sektörü temsilcilerine yönelik "Trakya Cam Akademisi Buluşması" düzenlendiğini söyledi.

Edibe Sözen kimdir?

2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve XXIII. Dönem eski İstanbul milletvekili Edibe Sözen, Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Peki Edibe Sözen kimdir?

Şükrü Sözen: Büyükşehir Yasası ile köylüler inşaat ruhsatını belediyeden alacak!

Büyükşehir Yasası'nın köylüleri zorlayacağını anlatan Sözen, yasanın köylüleri ilgilendiren yönlerinin iyi bilinmesi gerektiğini söyledi. Büyükşehir Yasası ile birlikte turizm şehrinin 78 köy ve 9 beldesiyle birlikte 'büyük bir aile' olacağını kaydetti...

Şükrü Sözen: Manavgat dünya turizminde marka bir şehir!

Manavgat'a 5 yıl içinde yaptıkları kalıcı yatırımlarla turizm şehrinin çehresini değiştirdiklerini belirten Sözen, 75 gün sonra yapılacak seçimde halkın ikinci defa yetki vermesi halinde 'kaldığımız yerden devam edeceğiz' dedi...

Hüseyin Ahmet Süzen kimdir?

Ase Yapı kurucu ortaklarından biri olan Hüseyin Ahmet Süzen kimdir? Ase Yapı'nın diğer kurucu ortağı kimdir? Ase Yapı ne zaman kuruldu? İşte Ase Yapı ve Hüseyin Ahmet Süzen...

Çimento, cam ve seramik sektörleri bugün yeni hedeflerini açıklıyor!

Türkiye’nin dış ticaret açığı vermeyen ender sektörlerini aynı çatı altında buluşturan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 200’ü aşkın ülkeye yaptığı ihracatla gücüne güç katmayı sürdürüyor...

Trakya Cam 5. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katıldı!

Trakya Cam, 8-11 Ocak 2014 tarihleri arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen ‘5. UEVF 2014 – 5. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katıldı.

ÇEVKO Özen Cam Silivri Belediyesi işbirliği Haberi

ÇEVKO Özen Cam Silivri Belediyesi işbirliği

Geri dönüşüm çalışmalarına hız kazandıran Silivri Belediyesi, atıkların düzenli toplanması için ilçe genelindeki cam kumbara sayısını arttırdı.


Silivrilileri atıkların ayrışması konusunda hassas olmaya davet eden Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Birimi Sorumlusu İbrahim Sevim, cam toplama kumbarası ve geri dönüşüm kutusu taleplerinin, 444 20 47 numaralı İletişim Merkezi’nden veya www.silivri.bel.tr web adresi üzerinden İletişim Merkezi talep formlarıyla alındığını dile getirdi.


Silivri...