28 / 04 / 2024

ÇEVKO Vakfı projeleri

ÇEVKO Vakfı projeleri

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu. " Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ", 18 Haziran 2014 akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

Kaleseramik'e ÇEVKO'dan tasarruf ödülü!

Kaleseramik, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından verilen "2018 Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri"nde "Ahşap Ambalaj Malzemelerinde Tasarruf" projesyle ödülünü aldı.

ÇEVKO, Yeşil Nokta Sanayi Yarışması’ndan ödül aldı!

ÇEVKO, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda çevre duyarlılığını ortaya koyan iki projesiyle ödüle layık görüldü.

Birlik Vakfı'nda TOKİ’nin yeni projeleri konuşuldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Birlik Vakfı Ankara Şubesi'nde yaklaşık 700 bin konut ve 8 bine yaklaşan sosyal donatı üretim rakamlarına ulaşıldığını açıkladı.

TÜGVA Kayseri Temsilcilliği, mega projeleri inceledi!

Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri Temsilcilliği İstanbul'da gerçekleşen mega projeleri yerinde inceledi. Abdullah Karaağaç, "Projelerine yolculuk fikri üniversite öğrencilerine Türkiye'nin inşaat sektöründe geldiği noktayı göstermek üzerine doğdu" dedi.

TİSKİ projeleri onaylandı!

TİSKİ tarafından yürütülen projelerden Arsin İçmesuyu ve Arıtma, Beşikdüzü İçmesuyu Şebeke, Of İçmesuyu ve Arıtma, Tonya Atıksu Şebeke ve Kolektör Hattı, Vakfıkebir Kirazlık Mahallesi İçmesuyu ve Kanalizasyon projeleri onaylandı...

Evko İnşaat Meot Yapı'yı aldı!

EVKO İnşaat Grubu, özellikle kentsel dönüşüm projeleri bağlamında bu bölgede arsa ve konut sahipleri arasında yer alan Meot Yapıyı satın alarak Maltepe bölgesindeki kentsel dönüşüm faaliyetlerinde öne çıkan aktörler arasına girdi.

Evko İnşaat satış danışmanları arıyor!

EVKO İnşaat İstanbul Maltepe’de hayata geçirdiği yeni projeleri için en az iki yıl sektör tecrübesi olan, insan ilişkileri güçlü, satış takımı ile uyumlu çalışabilecek satış danışmanları arıyor...

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu!

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu. " Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ", 18 Haziran 2014 akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

ÇEVKO, Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri'ni veriyor!

ÇEVKO Vakfı, işletmelerin sürdürülebilir bir hayat için daha fazla sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek amacı ile, Türkiye’de ilk kez “ Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ” veriyor.

TEMA Vakfı: Kanal İstanbul, 3. Köprü ve 3. havalimanı doğal yapıyı bozar!

Türkiye Erozyonla Mücadele Vakfı ( TEMA ), İstanbul’ un geleceğini etkileyecek olan 3. köprü, 3. havalimanı ve Kanal İstanbul projeleri ile ilgili bir rapor yayınladı...

Evko Meot grubu kentsel dönüşüm projeleri üretecek!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda geliştirdiği inşaat projeleri ile dikkat çeken Evko Meot Grubu, kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat faaliyetlerine hız kazandıracak...

Şeker Sanayi Mensupları Yardımlaşma Vakfı, Çeşme kampını 4,5 milyon TL'den satıyor!

Şeker Sanayi Mensupları Yardımlaşma Vakfı, İzmir ve Ankara'da bulunan iki sosyal tesisini satışa çıkardı

Mehmet Mumcu Eğitim ve Sağlık Vakfı, ayda 4 bin TL'den işyeri kiralıyor!

Mehmet Mumcu Eğitim ve Sağlık Vakfı, İzmir'deki dükkanını açık artırma ile kiraya verecek

ÇEVKO Vakfı projeleri Haberi

ÇEVKO Vakfı projeleri

23 yıldır daha temiz ve yaşanabilir bir dünya için çalışan ÇEVKO Vakfı'nın, işletmelerin sürdürülebilir bir hayat için daha fazla sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek amacıyla, Türkiye'de ilk kez verdiği "Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri", 18 Haziran akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen törenle sahiplerine verildi. 

Sunuculuğunu sevilen radyo programcısı Geveze'nin üstlendiği, genç ve başarılı keman sanatçısı Ceren Aksan'ın da muhteşem müziği ile keyif kattığı gecede, çevreye katkı sağlayan konularda kamuoyunu bilgilendirici haber akışı sağlayan basın yayın kuruluşları da "Geleneksel 3. Yeşil Nokta Basın Ödülleri"ni aldılar. 

ÇEVKO Vakfı ile Marka Alt Lisans Sözleşmesi olan firmaların başvurabildiği Yeşil Nokta Ödülleri sürecinde firmalar, "Atıkların Azaltılması, Çevre Yönetim Sisteminin Uygulanması, Çevre İle İlgili Sosyal Sorumluluk Projelerinin Gerçekleştirilmesi, Ambalaj Tasarımlarında Önleme Çalışmaları, Karbon Ayak İzinin Azaltılması ve Sürdürülebilirlik İle...