05 / 05 / 2024

Çevre Bakanlığı milli eğitim bakanlığı

Çevre Bakanlığı milli eğitim bakanlığı

Çevre Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'ndan çevre iş birliği projesi gerçekleşiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında bir iş birliği protokolü imzalanıyor.

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan çok şaşırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 11:25'te yapılacak.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak'tan 35 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Kapaklıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak'tan o ilde 133 bin 600 TL'ye satılık konut fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili, Keçiborlu ilçesi Senir - Merkez Mahallesi'nde yer alan konutu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak 170 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karaman ili, Merkez ilçesi Kisecik Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 11:15'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili, Keçiborlu ilçesi Senir - Merkez Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Bursa'da 65 bin TL'ye tarla fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili, Keles ilçesi Alpagut Mahallesi'nde bulunan tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde 100 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Batman ili, Merkez ilçesi Körük Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak o şehirde öyle bir arsa fırsatı açıkladı ki... Duyan inanamadı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Milli Emlak'tan 98 bin 300 TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Antalya'da arsa satıyor! Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere imarlı arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Muğla'da 39 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

Milli Emlak 80 bin 100 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt  ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak Antalya'da arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli  ilçesi Alaaddin Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:15'te gerçekleştirilecek.

Çevre Bakanlığı milli eğitim bakanlığı Haberi

Çevre Bakanlığı milli eğitim bakanlığı

Ülkemizin doğal kaynaklarının korunması/geliştirilmesi ve her türlü çevre sorunlarının giderilmesi için (su, hava, enerji verimliliği vb.) ilkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere, öğretmenlere, yöneticilere, velilere, destek personeline eğitim, bilgilendirme/bilinçlendirme faaliyetleri, toplantı, seminer, tanıtım programları ve yarışmalar düzenlenmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında işbirliği protokolü imzalanıyor.


Protokol kapsamında yürütülecek çalışmalar ise şu şekilde amaçlanıyor:


• Çevre sorunları, su, hava, enerji verimliliği gibi konularda eğitici içerikli basılı ve görsel materyallerin hazırlanması,

• Çevre sorunları, su, hava, enerji verimliliği gibi konularda hazırlanan basılı ve görsel materyallerin dağıtımının yapılması

• Çevre, çevre sorunları, su, hava, enerji verimliliği, çevre eğitimi gibi konularda, bilgilendirme amaçlı toplantı, seminer, tanıtım programları gibi aktiviteler düzenlenmesi,


Protokol kapsamında şu çalışmalar yürütülecek:


• Çevre bilincini arttırmaya yönelik resim,...