19 / 05 / 2024

çevre bakanlığı türkiyenin çevre enleri

çevre bakanlığı türkiyenin çevre enleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye'nin çevreyi korumak için en fazla yatırım ve denetim yapan belediyeleri ile en temiz üretim yapan organize sanayi bölgelerini belirledi...

Tapuda yeni dönem: 2024'te 'Türkiye Tapu' uygulaması başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Tapu uygulamasını hayata geçirmek için düğmeye bastı. Uygulama ile tapu işlem başvurularına ek güvenlik getirilmesi planlanıyor.

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 4.336 TL para! Banka hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

Adalet Bakanlığı Tıp Kurumu için 47 memur alımı ilanı yayınlandı! Personel için detay ve şartlar!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 47 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilan kapsamında adaylarda aranan şartlar, kontenjan bilgisi ve başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgi verildi.

Annelere güzel haber az önce geldi! Aile bakanlığı tık diye 1.700 TL'yi verecek! Şimdi başvuran anında kapacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yeni yardım haberi! Çocuklu ailelere 1.700 TL para tıkır tıkır yatacak! Lütfen son başvuru tarihinden önce hemen bakın! İşte tüm detaylar...

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen buraya bakın! Aile bakanlığı tık diye 1.700 TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yeni yardım haberi! Çocuklu ailelere bin 700 TL para tıkır tıkır yatacak! Lütfen son başvuru tarihinden önce hemen bakın! İşte tüm detaylar...

Çevre Şehircilik Bakanlığı açıkladı! Türkiye genelinde 130 memur alınacak! Başvurular başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye geneli olmak üzere 130 memur alımı yapacağını açıkladı. İşte ilanın detayları...

Tarım Bakanlığı'ndan buğday et şeker stokları tükeniyor iddiasına açıklama: Kayıtlarda yok istesek de alamayız

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle devam eden buğday krizi bir de Hindistan'ın söz konusu ürünleri ihraç yasağı getirmesiyle daha da derinleşti. Tarım Bakanlığı Türkiye'nin buğday, et ve şeker stoklarıyla ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye'nin dış borç stoku verilerini açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye'nin 30 Eylül itibarıyla brüt dış borç stokunun 435.1 milyar dolar, net dış borç stokunun 262.2 milyar dolar olarak hesaplandığını açıkladı.

İzmit Cedit Mahallesi'ni bakanlık dönüştürecek!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

Bodrum'da kentsel dönüşümün ranta dönüştürülmesi engellendi!

Bodrum’da bulunan 24 blok ve 204 konuttan oluşan bir sitede kentsel dönüşümün sahte raporlarla ranta dönüştürülmesi son anda engellendi. Valilik ve Çevre Bakanlığı mahkemede sahte raporu savundu...

Ekrem İmamoğlu’ndan Çevre Bakanlığı’na manifesto: Kanal İstanbul’da halkın katılımı yok!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'çılgın proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul'a karşı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na olumsuz rapor sundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'engelsiz mekanlar' yapıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm yapıların erişilebilirlik standartlarına uygun inşa edilmesi, engellilerin haklarının ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalar yapıyor...

çevre bakanlığı türkiyenin çevre enleri Haberi

çevre bakanlığı türkiyenin çevre enleri




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye'nin çevreyi korumak için en fazla yatırım ve denetim yapan belediyeleri ile en temiz üretim yapan organize sanayi bölgelerini belirledi. Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada, sanayi tesislerine karşı yürüttüğü etkin çalışmalar dolayısıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin çevre enlerinde birinci olurken, Konya Büyükşehir Belediyesi ikinci, Adana Büyükşehir Belediyesi’de üçüncü oldu. Organize sanayi bölgesi kategorisinde, Kayseri ve Antalya organize sanayi bölgeleri en temiz üretim yapan sanayi bölgesi olarak birinciliği paylaştı.


Büyükşehir belediyeleri “katı atık ve atık su arıtma yönetimi, hava kalitesi, iklim değişikliği, büyük endüstriyel kazaların önlenmesi ve acil müdahale, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolü” alanlarında yürüttükleri çalışmaları açısından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bir yıl boyunca incelemeye tabi tutuldular.


Büyükşehirler kategorisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi birinci olurken,...