03 / 05 / 2024

çevre görevlileri ne iş yapar

çevre görevlileri ne iş yapar

Çevre görevlisi belgesi almak isteyen kişiler çevre görevlisi sınavına girmeleri ve sınavda 100 üzerinden 70 ve üzeri puan almaları gerekiyor. Peki, çevre görevlisi nedir ne iş yapar? Çevre görevlilerinin yükümlülükleri nelerdir?

2023 Sandık görevlileri dikkat! Sandık görevlisi ücretleri hesaplara yattı, hemen kontrol edin!

Sandık görevlileri seçimlerin geride kalmasının ardından "Sandık görevlisi ücretleri yattı mı, ne zaman yatacak?" sorguluyor. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? İşte, sandık görevlisi ödeme tarihleri…

Denizli'deki Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de bulunan Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Denizli Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont, konuyu değerlendirdi...

Bursa Uluabat Gölü'ne, 30 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Büyükşehirde çevre temizlik vergisi ne kadar?

Çevre temizlik vergisi büyükşehir belediye sınırları içerisindeki taşınmazlardan diğer belediyelere göre oranla daha zamlı olarak tahsil ediliyor. Peki, büyükşehirde çevre temizlik vergisi ne kadar?

Bilinçli Çevre Gönüllüleri Yetişiyor projesinin açılış töreni yapıldı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından başlatılan “Ankara’da Bilinçli Çevre Gönüllüleri Yetişiyor” projesinin açılış töreni dün Keçiören Belediyesi Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sinpaş'tan Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim!

Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, ev sahibi olmak isteyen kadınlara Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş İncek Dünyası'nda Kadınlar Günü'ne özel 10 bin TL indirim çeki!

Sinpaş İncek Dünyası projesinde Kadınlar Günü'ne özel 10 bin TL indirim çeki sağlanıyor. Projede İncek Blue, İncek Life ve İncek Green olmak üzere 3 bölüm şeklinde yükseliyor.

Kadınlar Günü'ne özel konut kampanyaları 2015!

İnşaat firmaları projelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 'ne özel kampanyaları başlattı. Kadınlara özel bu kampanyalar sadece 7 ve 8 Mart tarihlerinde geçerli sayılacak.

Evdema, Kadınlar Günü'ne özel indirim başlattı!

Evdema, kadınların renkli dünyasını yansıtan aksesuarlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 35 indirim fırsatı sunuyor. 2-8 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanya etiketli Vitale aksesuarları kapsıyor.

Anthill Residence'tan Kadınlar Günü'ne özel Hanımeli Fasıl!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence; 8 Mart Pazar günü saat 14.30 ile 18.00 arasında Kadınlar Günü'ne özel bir etkinliğe imza atıyor.

Bakanlık Çevre Görevlisi Vize Eğitimi düzenleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla çevre görevlisi vize eğitimi düzenlenecek. Vize eğitim programına yeni “Çevre Görevlisi Belgesi” almak isteyenler kesinlikle katılamayacak.

Kent Plus Kadıköy Sevgililer Günü'ne özel yüzde 15 indirim!

Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan Kent Plus Kadıköy Sevgililer Günü'ne özel yüzde 15 indirim yapılıyor. Satışları devam eden proje toplam 1,561 adet daireden oluşuyor.

Sinpaş'tan Sevgililer Günü'ne özel 10 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı, İstanbul’un Anadolu yakasında geliştirdiği ve büyük ilgi gören iki projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel 10.000 TL indirim fırsatı sunuyor.

çevre görevlileri ne iş yapar Haberi

çevre görevlileri ne iş yapar

Çevre görevlisi nedir ne iş yapar?

Çevre görevlisi belgesi almak isteyen kişiler çevre görevlisi sınavına girmeleri ve sınavda 100 üzerinden 70 ve üzeri puan almaları gerekiyor.


Sınavda başarılı olan kimselerin görev süresi, sınav sonuçları ilan edildiği tarihten itibaren başlıyor ve bir yıl geçerli oluyor. Çevre görevlisi nedir? Çevre görevlisi ne iş yapar?


Çevre görevlisi nedir?

Çevre görevlisi, “faaliyetleri sonucu çevre kirliliğine neden olan ve/veya neden olabilecek ve Çevre Kanunu ve bu Kanuna dayanılarak yürürlüğe konulan düzenlemeler uyarınca denetime tâbi tesislerin faaliyetlerinin mevzuata uygunluğunu, alınan tedbirlerin etkili olarak uygulanıp uygulanmadığını değerlendiren, tesis içi yıllık denetim programları düzenleyen görevli”dir.


Çevre görevlisinin görevleri:

- Çevre yönetimi hizmetlerini mevzuata uygun bir şekilde yürütmek, koordine etmek, çevre yönetimi hizmeti çalışmalarını düzenli aralıklarla izleyerek, ilgili mevzuatta belirtilen yükümlülüklerin yerine getirilip getirilmediğini...