09 / 05 / 2024

çevre görevlisi başvuruları

çevre görevlisi başvuruları

Çevre görevlisi belgesi almak isteyen kişilerin Bakanlık tarafından düzenlenen çevre görevlisi sınavına girmeleri gerekiyor. Peki, çevre görevlisi başvurusu nasıl yapılır? İşte Çevre görevlisi sınav başvuruları..

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

O bakanlık resmen açıkladı! Güvenlik görevlisi ve şoför alınacak!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek için güvenlik görevlisi ve şoför alımı yapacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, başvurular 13 Kasım-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ'den 619 bin 630 liraya 2+1 konut fırsatı! Ekim 2023 başvuruları 5 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 619 bin 630 TL bedelle konut satacak. Ankara TOKİ projesi için başvurular 5 gün sonra başlıyor.

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak! Başvurular resmen başladı! 

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak. Başvurular resmen başladı, sakın kaçırmayın... 

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

TOKİ sudan ucuza ev satacak! Başvurular 3 gün sonra başlıyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacak. TOKİ Ankara projesi için başvurular 3 gün sonra başlayacak.

Hastanelerde Şoför, Temizlik Görevlisi ve Güvenlik Görevlisi Olarak Çalışmak İster Misiniz? Başvurular Devam Ediyor!

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre hastanelerde belirli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımlarının en az 14 bin TL maaşla yapılacağı belirtildi. Son başvuru tarihi ise ilan detaylarında yer almaktadır.

İŞKUR duyurdu! Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik alımları başlıyor! Hastanelerde çalışmak isteyenler hemen başvursun

İŞKUR, hastanelerde çalıştırılmak üzere, temizlik görevlisi, güvenlik ve ambulans şoförü alımı yapılacağını açıkladı. Peki başvurular ne zaman başlıyor? Başvuru tarihi belli oldu mu? İşte başvuru tarihi.

Sandık görevlisi başvuru ne zaman 2023? Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücreti 2023!

Sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvuru yapılır soruları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

İstanbul Medipol Üniversitesi 23 öğretim ve araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru 16 Ocak 2023!

İstanbul Medipol Üniversitesi öğretim ve araştırma görevlisi alım ilanına başvurular başladı. İlanlara son başvuru tarihi ise 16 Ocak 2023. İşte branş kadro dağılımı…

EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? e-Devlet EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

Milyonlarca emeklilikte yaşa takılanların (EYT) gündeminde başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı var. Peki, EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona erecek! Bu tarihe dikkat!

Arsa ve iş yeri almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona eriyor...

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek.

çevre görevlisi başvuruları Haberi

çevre görevlisi başvuruları

Çevre görevlisi başvurusu nasıl yapılır?

Çevre görevlisi belgesi almak isteyen kişilerin Bakanlık tarafından düzenlenen çevre görevlisi sınavına girmeleri gerekiyor. 


Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden veya fen/fen-edebiyat fakültelerinin fizik, kimya, biyoloji, biyokimya, jeoloji bölümlerinden veya veteriner fakültelerinden mezun olanlar temel çevre bilimleri ve çevre mevzuatı konusunda yapılacak sınava katılmak zorunda oluyor.


Çevre görevlisi olmak için sınavda 100 (yüz) üzerinden 70 (yetmiş) ve üzeri puan alınması gerekiyor. Bu puanı alanlar başarılı sayılıyor ve çevre görevlisi belgesini almaya hak kazanıyor.


Sınav başvurularında Bakanlıkça yapılan veya yaptırılan temel çevre bilimleri ve çevre mevzuatı eğimine katılım belgesi sunuluyor. Peki, Çevre görevlisi başvurusu nasıl yapılır?


Çevre Görevlisi Başvurularında Aranacak Bilgi ve Belgeler

Çevre görevlisi belgesi başvurusunda aşağıdaki bilgi ve belgelerin sunulması zorunludur;


1) Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası,


2) İletişim bilgileri (Adres, telefon, faks, elektronik posta...