19 / 05 / 2024

Çevre ve Enerji Politikaları

Çevre ve Enerji Politikaları

Filli Boya ve Capatect markalarıyla pazar lideri olan Betek, kaliteli üretim ve çevreci politikaları çerçevesinde sahip olduğu belgelere bir yenisini daha ekleyerek ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi’ni aldı..

Çevre, imar ve enerji için mahkemeler kurulacak!

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı yayımlandı. Buna göre, ihtisas gerektiren çevre, imar ve enerji gibi alanlarda yeni mahkemeler kurulacak...

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kaptan ve Mert Topcuoğlu ortaklığıyla kuruldu.

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Bilgili tarafından kuruldu.

Doğru Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bahri Kerem Yalkın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nanotera İnovasyon Enerji Çevre Ve Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanotera İnovasyon Enerji Çevre Ve Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haydar Alper Kömürcü tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'ne enerjik bina yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Enerji Verimliliği ve Tesisat Dairesi Başkanlığından Şube Müdür Vekili Namık Sandıkcı "Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yeni il binasını enerji verimliliğine göre projelendireceğiz” dedi

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına Güvenli Yeşil Bina belgesi verildi!

Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) ilk "Güvenli Yeşil Bina" belgesi Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Görkem Gençtürk de binalarının enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiğini kaydetti.

Solarsis Çevre ve Enerji Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Solarsis Çevre ve Enerji Teknolojileri Anonim Şirketi, Özlem Sungun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Cem Çakır Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

ISK-Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıkacak!

Erensan, çevreci ve enerji verimliliği sağlayan ürünleri ile ‘ISK-Sodex 2014 Fuarı’na damga vurmaya hazırlanıyor. ISK - Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıkacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mısır’a çöp toplama kamyonlarını teslim etti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Mısır gezisi sırasında Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye söz verdiği 150 adet çöp toplama kamyonunu Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından teslim edildi...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Trabzon'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Trabzon'un Söğütlü beldesinde yapılacak Hilton Garden Inn Oteli'nin temel atma törenine katıldı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hayalimdeki Çevre resim yarışması düzenledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çocukların hayalindeki çevreyi belirledi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hazır beton firmalarını denetliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, mevzuatlara aykırı üretim yapan hazır beton firmalarına ilk dört ayda 72 bin 802 lira para cezası verdi...

Çevre ve Enerji Politikaları Haberi

Çevre ve Enerji Politikaları

Filli Boya ve Capatect markalarıyla bilinen, boya, yalıtım malzemeleri ve yapı kimyasalları üreten Betek’in üretim ve hizmetlerini gerçekleştirirken enerji kaynaklarını korumaya ve gelecek nesillere aktarmaya verdiği önem, ISO 50001 belgesiyle tescillendi.


Enerjinin verimli kullanılması amacıyla, diğer yönetim sistemleri ile entegre yürütülen ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi, belirlenen enerji politikası doğrultusunda; enerji kaynaklarının etkin kullanımı, enerji tüketiminin kontrol altında tutulması ve enerji yönetim sisteminin performansının sürekli iyileştirilmesine dayanıyor.


Çevre ve Enerji Politikaları

Bugüne dek yaptığı AR-GE yatırımlarıyla ve şirket genelinde düzenlenen eğitimlerle çevre bilincinin oluşturulması ve sürekliliğini sağlamayı amaçlayan Betek,  çevreyle ilgili mevzuat, yasal düzenlemeler ve ilgili mahalli çevre kurulu kararlarına uymanın yanı sıra sürekli gelişme ve iyileşmeyi de hedefliyor.  Resmi makamlar, ilgili kuruluşlar, tüketici ve tedarikçiler ile işbirliği içinde, çevrenin kirlenmesine neden...