29 / 04 / 2024

çevre yönetimi genel müdürü Muhammet Ecel

çevre yönetimi genel müdürü Muhammet Ecel

Muhammet Ecel, 23 Ekim 2014 tarihinde 29154 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğüne atandı. Peki, Muhammet Ecel kimdir? İşte Muhammet Ecel..

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

 Eyyüp Karahan kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

Eyyüp Karahan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü oldu!

Bazı Bakanlıklarına bağlı Genel Müdürlük ve Müdürlüklere ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

Çevre Yönetimi Hizmetleri Hakkında Yönetmelik!

Çevre Yönetimi Hizmetleri Hakkında Yönetmelik 30847 sayılı Resmi gazetede yayımlandı.

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarp     Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Öztürk tarafından kuruldu. 

çevre yönetimi genel müdürü Muhammet Ecel Haberi

çevre yönetimi genel müdürü Muhammet Ecel

Muhammet Ecel kimdir?

Muhammet Ecel, 23 Ekim 2014 tarihinde 29154 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğüne atandı.


Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı yapan Muhammet Ecel, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü oldu. Atama kararı şu şekilde açıklandı:


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/1072

1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 6400 ek göstergeli Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğüne, Muhammet ECEL’in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.


Muhammet Ecel iletişim bilgileri:


Tel: +90 312 474 03 37 - 38


E-posta:...