14 / 05 / 2024

çevreci banyo

çevreci banyo

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, binaları çevresel etkilerine göre değerlendiren ve dünya çapında kabul gören sertifikasyon programları LEED, BREEAM ve DGNB* ile uyumlu ürünlerini Yeşil Banyo Çözümleri isimli bir katalogda topladı...

Silverline, 28. Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'ya katılacak!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

Silverline Ankastre 24 Şubat'ta Unicera Fuarı'nda!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 24-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 27. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

Tema Banyo, gömme rezervuar ile hijyenik çözüm sağlıyor!

Tema Banyo, AR-GE ekiplerinin uzun çalışmalar sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünü yerden basmalı gömme rezervuar ile toplu yaşam alanlarında tam anlamıyla hijyen sağlayacak...

Tema Banyo'dan el değmeyen rezervuar!

Tema Banyo; otel, havalimanı, okul, hastane gibi genel kullanım alanlarında hijyen sağlamaya yönelik yenilikçi ürünü ‘gömme rezervuar’ı satışa sundu. Bu yepyeni ürünün satış fiyatı ise 350 ile 420 TL arasında değişiyor.

Kentsel dönüşüm, çevreci binalar için fırsat!

Türkiye için önemine dikkat çeken Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için de bir fırsat olduğunu da söyledi.

Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta. TSF ve TİMDER işbirliğiyle Tüyap tarafından organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İbrahim Tuza: Çevreci ürünlerle geleceğe yatırım yapıyoruz!

Enerji Verimliliği Haftası'nda enerji tasarrufunun, ithalatta bağımlı bir ülke olan Türkiye'nin önemini belirten Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar için fırsat olduğunu söyledi.

Mexico City'ye çevreci havalimanı tasarlanıyor!

Dünyanın birçok ülkesinde genellikle çelik kullandığı mühendislik harikası binalar inşa eden mimar Norman Foster ve ekibi, şimdi de Meksika'nın başkenti Mexico City, çevreci bir havalimanı tasarlıyor.

Mexico City'ye 13 milyar dolarlık çevreci havalimanı!

Dünyanın birçok ülkesinde genellikle çelik kullandığı mühendislik harikası binalar inşa eden mimar Norman Foster ve ekibi, şimdi de Meksika'nın başkenti Mexico City için çevreci bir havalimanı tasarlıyor.

Kentsel dönüşüm tasarruflu çevreci binalar için fırsat sağlıyor!

Kentsel dönüşüm tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olacak. Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

Mustafa Serdar Ataseven: RES, çevreci enerji kaynağıdır!

Mustafa Serdar Ataseven: 'RES, çevreci enerji kaynağıdır' dedi. Urla'nın Ovacık Mahallesi'ndeki projenin yürütmesinin, Danıştay 14. Dairesince durdurulması, RES'lerin doğaya ve çevreye etkilerini yeniden gündeme getirdi

çevreci banyo Haberi

çevreci banyo

Katalogda, su ayak izini azaltmaya ve su kalitesini korumaya yönelik geliştirilen ürünler yer alıyor. VitrA ve Artema'nın, yapılarda suyun en çok kullanıldığı alan olan banyolara yönelik çözümleri, yeşil bina tasarlamak isteyen mimar ve mühendisler için rehber niteliği taşıyor.


Çevre dostu binalar yaratılmasına olanak tanıyan "Yeşil Banyo Çözümleri" kataloğu; ABD'nin LEED, İngiltere'nin BREEAM ve Almanya'nın DGNB sertifikasyonlarına uyumlu seramik sağlık gereçleri, armatür, duş sistemleri ve banyo mobilyaları kategorilerinde VitrA ve Artema'nın geliştirdiği, eko-etiket sahibi inovatif ürünleri bir araya getiriyor. Katalogda, isteğe göre 2,5/4 litre suyla çalışan ekonomik klozet, susuz pisuvar, özel perlatör ve kartuş teknolojisiyle yüksek oranda su ve enerji tasarrufu sağlayan armatür ve el duşları dikkat...