18 / 05 / 2024

Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi Nerede

Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi Nerede

Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi Serkan Baykal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Evren Kamışlı tarafından kuruldu.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Küçük tarafından kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Marmara Asfalt Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Asfalt Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Apaydın ve Fırat Ürgen tarafından kuruldu.

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meral Altın tarafından kuruldu.

May Grup Altyapı Hafriyat Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Grup Altyapı Hafriyat Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aymak tarafından kuruldu. 

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayna ve Ferit Ayna tarafından kuruldu. 

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akpınar tarafından kuruldu. 

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Güneş tarafından kuruldu.

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yıldırım tarafından kuruldu.

Samtaş Asfalt Beton İnşaat Hafriyat Nakliye Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samtaş Asfalt Beton İnşaat Hafriyat Nakliye Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdoğdu tarafından kuruldu. 

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atıl tarafından kuruldu.

Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi Nerede

Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serkan Baykal tarafından kuruldu. 

Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Yol yüzeylerinin asfaltlanması ve onarımı, kaldırım, kasis, bisiklet yolu vb.lerin inşaatı, yolların vb. yüzeylerin boyayla işaretlenmesi, yol bariyeri, trafik işaret ve levhaları vb.nin kurulumu gibi yol, tünel vb. yerlerdeki yüzey işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi Adres; İnkılap Mah.Süzer Sk.No:2/29...