22 / 05 / 2024

Ceyhan Belediyesi Bahçeler Müdürlüğüne yeni bina

Ceyhan Belediyesi Bahçeler Müdürlüğüne yeni bina

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü Atilla Keskin'den bilgi aldı.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Bafra Bahçeler'de asfalt çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bahçeler Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Ceyhan Belediyesi Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina yapılıyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü Atilla Keskin'den bilgi aldı.

Ceyhan Belediyesi yeni park binası inşaatı devam ediyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yeni binanın tamamen ahşaptan yapıldığını, iki katlı ve 318 metre kare oturumlu olduğunu söyledi.

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; " belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. " dedi.

Ceyhan Belediyesi 50 yeni çocuk parkı inşa edecek!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk: "Belediyemize bağlanan 50 mahallemize inşallah 50 yeni çocuk parkı da yapacağız" dedi.

Ceyhan Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası yenileniyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Alemdar Öztürk; " En kısa sürede tamamlayıp Park Bahçe Müdürlüğü binamızı hizmete açacağız. " dedi.

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Asmalı Bahçeler telefon numarası!

Asmalı Bahçeler telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor...

Dekar Asmalı Bahçeler 2. etap satış fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler 2. etap satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 50 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Asmalı Bahçeler projesi toplam 228 konuttan meydana geliyor...

Asmalı Bahçeler 2. etapta 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asmalı Bahçeler Evleri projesi Dekar DK imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Bahçeşehir 'de yükselen Asmalı Bahçeler projesi daire teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de 2+1 bahçe katı daireler 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Bahçeşehir 'de Dekar Yapı tarafından hayata geçirilen proje Dekar Asmalı Bahçeler Bahçeşehir yüzde 1 KDV oranı ile 50 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Dekar Asmalı Bahçeler adres bilgileri!

Dekar Asmalı Bahçeler adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Asmalı Bahçeler projesinde daire fiyatları 520 bin 150 lira ile 922 bin 130 lira arasında değişiyor...

Ceyhan Belediyesi Bahçeler Müdürlüğüne yeni bina Haberi

Ceyhan Belediyesi Bahçeler Müdürlüğüne yeni bina

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Özdemir Sabancı Bulvarı üzerindeki Demir Köprü ile TÜVTÜRK araç muayene istasyonu arasındaki bölgede yaptırılan yeni hizmet binasındaki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü Atilla Keskin'den bilgi aldı. 


KENTSEL DÖNÜŞÜME GİTTİ 

Başkan Öztürk, yeni binanın tamamen ahşaptan yapıldığını, iki katlı ve 318 metrekare oturumlu olduğunu söyledi. Eski Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer aldığını ve geçtiğimiz aylarda ilk yıkımın da bu alanda yapıldığını ifade eden Başkan Öztürk, "Belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz"...