06 / 05 / 2024

Ceyhan cadde yenileme

Ceyhan cadde yenileme

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde sınırlı kaynakların en doğru ve verimli şekilde hizmete dönüşmesi için seferber olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan İlçesi’nde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sunuyor.

Kozan Ceyhan'da acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Kozan-Ceyhan 2 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

Sakarya'nın beş caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddelerde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi'nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Ceyhan'ın cadde ve bulvarları yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde sınırlı kaynakların en doğru ve verimli şekilde hizmete dönüşmesi için seferber olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan İlçesi’nde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sunuyor.

Sakarya Ankara Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi’nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Ümraniye'de cadde yenileme çalışmaları başladı!

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ümraniye’nin genelinde kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Ceyhan cadde yenileme Haberi

Ceyhan cadde yenileme


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde sınırlı kaynakların en doğru ve verimli şekilde hizmete dönüşmesi için seferber olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan İlçesi’nde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sunuyor. Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ceyhan’daki sorumluluk alanı içinde kalan parkların bakımı, ana cadde ve bulvarların asfaltlanması, hayvan pazarlarının ilaçlanması ile yolların ve yeşil alanların ışıklandırması çalışmalarını molasız sürdürüyor.

PARKLAR ARTIK PIRIL PIRIL

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Ceyhan Belediyesi’nden Adana Büyükşehir Belediyesi’ne devri gerçekleşen Büyük Atatürk Parkı, Rauf Denktaş Parkı, Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Parkı ve Sarımazı Tekeli Parkı’nda bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarını devam ettiriyor. Bu parklardaki yenileme çalışmaları kapsamında ışıklı totem tabelalar da yerleştirildi. Aynı dairenin aydınlatma birimi ekipleri de İnönü ve Orhan Ekinci (Çamlıyol) bulvarlarında Atatürk...