05 / 05 / 2024

ceyhan toki yer teslimi

ceyhan toki yer teslimi

Ceyhan'da yapılacak olan TOKİ konutlarının üstlenici firma sahibi İlhan Fidan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

Milli Emlak, o ildeki 6 adet arsayı iki yıl taksitle satıyor! Son dakika fırsatı! 

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Ceyhan ilçesi, Sarımazı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı 24 taksitle satıyor. Peki Adana Ceyhan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ceyhan Belediyesi Adana'da 3 arsa satacak! 

Adana İli Ceyhan Belediye Başkanlığı, Adana Ceyhan'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

Adana Ceyhan ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili, Ceyhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ceyhan'da imar ve ruhsat rüşvetine 5 tutuklama!

Adana'da suç örgütü kurmak, rüşvet ve irtikap soruşturmasında, eski Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın da aralarında yer aldığı 5 zanlı tutuklandı.

Adana Ceyhan'da 7.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ceyhan İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Ceyhan ilçesi, Rıfatiye Mahallesi, 186 ada 13 parselde yer alan fabrikayı 7 milyon 384 bin 662 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi'nde yer alan villalar satışta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 17 adet villa bugün itibariyle satışa çıktı.

Adana Ceyhan'da 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 adet fabrika binası ve arsası!

T.C. Ceyhan İcra Dairesi, Adana İli, Ceyhan İlçesi, Büyükmangıt Mahallesi, 2547 ve 2548 parselde yer alan 2 adet fabrika binası ve arsası 8 milyon 69 bin 399 TL'ye satıyor.

TOKİ Adana Ceyhan 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Ata GYO Ceyhan'daki gayrimenkulünü TAB Gıda'ya kiraya verdi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan, Adana Ceyhan Mithatpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü TAB Gıda'ya kiraya verdi...

ÖİB Adana Ceyhan'daki 9 gayrimenkulün hissesini satıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adana Ceyhan'da yer alan taşınmazlarda bulunan Hazineye ait hisseler bir bütün halinde satıyor..

ceyhan toki yer teslimi Haberi

ceyhan toki yer teslimi

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ceyhan TOKİ konutları için belediye olarak yer teslimini daha önce gerçekleştirmiştik. 

TOKİ konutlarının üstlenici firma sahibi olan İlhan Fidan bey şantiye çalışmalarının bir hafta içersinde tamamlanacağını ve hemen ardından da toplu konut yapımına başlanacağını bizlere ifade ettiler. İlçemiz adına sevindirici bir haber. 

Vatandaşlarımıza seçim öncesi verdiğimiz TOKİ sözünün gerçekleşiyor olması bizleri mutlu ediyor. 

Emeği geçenlerden Allah razı olsun." Dedi. 

Yeni Fidan İnşaat Nakliye Gıda Petrol Doğalgaz İş Makineleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi İlhan Fidan ise, TOKİ kontlarının yapılacağı alanda şantiye çalışmalarının başladığını ifade ederek yaklaşık bir hafta sonra da toplu konut yapımına başlanacağını ve konutların da 600 iş gününde teslim edileceğini belirtti.



Adana İlk Haber




Haber Adana Kent Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Adana Ceyhan'da...