24 / 05 / 2024

ceylan elektrik adana

ceylan elektrik adana

İlk mağazalarını 2003 yılında Adana'da açan Ceylan Elektrik Mağaza Müdürü Deniz İstanbullu,"Hem avize hem de elektrik işinde ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden müşteri odaklı bir büyüme hedefliyoruz" dedi.

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Ceyhan ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili, Ceyhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31502 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Feke ve Saimbeyli için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Feke ve Saimbeyli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Adana Seyhan için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Seyhan ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'da acele kamulaştırma kararı!

Adana'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ardar İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardar İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi 350 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Ceylan Özkan imzasıyla kuruldu.

6 İlde elektrik kesintisi 22 Şubat 2016!

Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep, Osmaniye ve Kilis'in bazı bölgelerinde, 22 Şubat'ta elektrik kesintisine gidilecek. İşte Toroslar Elektirk Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklama...

ceylan elektrik adana Haberi

ceylan elektrik adana

Aydınlatma ve elektrik alanında hizmet veren Ceylan Elektrik, fabrika, atölye, villa ve toplu konut, mağaza ve ofis gibi birçok tesis ve mekanın alçak gerilim, yüksek gerilim ve zayıf akım sistemlerinin anahtar teslimi kuruluşunu gerçekleştiriyor. Kaliteli enerji kullanımını ilke edindiklerini söyleyen Ceylan Elektrik Mağaza Müdürü Deniz İstanbullu, "Hem avize hem de elektrik işinde ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden müşteri odaklı bir büyüme hedefliyoruz" dedi. 


Aydınlatma ve elektrik alanında uzun yıllardır faaliyet gösterdiklerini belirten Deniz İstanbullu, 2003 yılında Adana Sâydam Caddesi'nde ilk mağazalarını açtıklarını kaydetti. 


Elektrik ve taahhüt işinde edindikleri deneyimle 500 metrekarelik alanda yeni mağazalarında hizmet verdiklerinin altını çizen İstanbullu, "Ceylan Elektrik, bugüne kadar proje ve uygulamalarını taahhüt ettiği fabrika, atölye, villa ve toplu konutlar, mağaza, ofis ve işyerleri gibi birçok...