05 / 05 / 2024

Ceylan Elektrik, anahtar teslim aydınlatma projeleri yapıyor!

Ceylan Elektrik, anahtar teslim aydınlatma projeleri yapıyor!

İlk mağazalarını 2003 yılında Adana'da açan Ceylan Elektrik Mağaza Müdürü Deniz İstanbullu,"Hem avize hem de elektrik işinde ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden müşteri odaklı bir büyüme hedefliyoruz" dedi.



Aydınlatma ve elektrik alanında hizmet veren Ceylan Elektrik, fabrika, atölye, villa ve toplu konut, mağaza ve ofis gibi birçok tesis ve mekanın alçak gerilim, yüksek gerilim ve zayıf akım sistemlerinin anahtar teslimi kuruluşunu gerçekleştiriyor. Kaliteli enerji kullanımını ilke edindiklerini söyleyen Ceylan Elektrik Mağaza Müdürü Deniz İstanbullu, "Hem avize hem de elektrik işinde ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden müşteri odaklı bir büyüme hedefliyoruz" dedi. 


Aydınlatma ve elektrik alanında uzun yıllardır faaliyet gösterdiklerini belirten Deniz İstanbullu, 2003 yılında  Adana  Sâydam Caddesi'nde ilk mağazalarını açtıklarını kaydetti. 


Elektrik ve taahhüt işinde edindikleri deneyimle 500 metrekarelik alanda yeni mağazalarında hizmet verdiklerinin altını çizen İstanbullu, "Ceylan Elektrik, bugüne kadar proje ve uygulamalarını taahhüt ettiği fabrika, atölye, villa ve toplu konutlar, mağaza, ofis ve işyerleri gibi birçok tesisin alçak gerilim, yüksek gerilim ve zayıf akım sistemlerinin anahtar teslimi kuruluşunu gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra elektrik ve taahhüt işinde başta devlet kurumları olmak üzere belli firmaların, belli müteahhitlerin işini de yapıyoruz" şeklinde konuştu. İstanbullu, Adana ve ilçelerinde hizmet verdiklerini vurgularken, öncelikle mimari proje üzerinde yapılan elektrik projesi tasarımı ile birlikte müşterinin elektrik ihtiyacının giderildiğini anlattı. İstanbullu, "Müşterilerimizin inşa edecekleri yapının öncelikle niteliğine bakıp isteklerini göz önünde bulundurarak sözleşme yapıyoruz. Elektrik iç tesisi tarafımızdan gerçekleştiriliyor" şeklinde konuştu. 


Dünya Özel Ek


Geri Dön